SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

"Dopată" cu încredere, Simona Halep a dat o declarație tare: "E prima oară cînd fac asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 21:50

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, în turul al doilea al turneului de Grand Slam US Open, după ce a beneficiat de abandonul sportivei Marina Erakovici din Noua Zeelandă, locul 99 WTA, la scorul de 6-2, 3-0, pentru româncă.

"La Toronto mi s-a făcut rău din cauza căldurii, mi-am revenit în cîteva zile, iar la Cincinnati am avut ceva probleme la muşchi, dar m-am recuperat şi acuma sînt sută la sută bine. Sînt sănătoasă, sînt recuperată complet, nu mai am nici un fel de durere, mă simt gata să intru în acest turneu greu, mă simt bine şi ca joc şi mental şi tot.

Vom vedea cît de bine pot să ajung în acest turneu şi cît de departe, pentru că asta contează dupa părerea mea. A fost un start foarte bun şi am încredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la turneul acesta. E prima oară cînd încep bine un turneu de Grand Slam.

Nu mai vreau să mă gîndesc la rezultat, fiind la un Grand Slam, dar bineînţeles că presiunea o simt, dar joc bine cu presiune şi stiu cum să o gestionez acum. Bineînţeles că fiecare meci este greu, fiecare adversar joacă bine că e cel mai înalt nivel din tenis, dar am încredere în şansa mea, am încredere că am jocul potrivit să cîştig şi dau tot ce pot la fiecare punct, la fiecare meci.

După Wimbledon, am avut o pauză şi m-am prezentat la Toronto fără mari aşteptări. La Cincinnati nu mă aşteptam să ajung în finală. Credeam că voi fi obosită. Sînt mult mai bună decît am fost la celelalte turnee majore", a declarat jucătoarea clasată pe locul 2 WTA.

Halep spune că nu se teme de nici o adversară şi nici nu-şi cunoaşte partea de tablou. "Nu ştiu cu cine am de jucat în continuare pe tablou, nu mă tem de nimeni pentru că nu am de ce să mă tem, am avut două turnee foarte bune înainte, am încredere că pot să cîştig şi meciurile grele, vom vedea, fiecare meci este greu şi fiecare meci e deschis, fiecare are şansa de a cîştiga."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cosimo7
cosimo7  •  02 Septembrie 2015, 01:45

titlu de ***, ca sa nu mai faceti misto de aia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează