SPORTURI  »  TENIS  »  SWEDISH OPEN

Dorinţa Soranei pentru 2009 - sa ajungă în TOP 15

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2009 00:00

Chiar dacă a pierdut în turul 2 la Swedish Open, Sorana Cîrstea rămîne optimistă şi speră să urce în ierarhia tenisului feminin mondial.

"Dacă am sănătate şi dacă voi face şi mai multe progrese în joc, mi-aş dori ca pînă la sfîrşitul anului să pătrund în primele 15 jucătoare ale lumii.

Mi-au dispărut şi emoţiile, fizic stau bine, cred că pot face faţă la nivel înalt", ne-a mărturisit jucătoarea legitimată la CS Tîrgovişte.

Sorana are şi un regret, de a nu fi alături de colegi la examenul de bacalaureat. "Mi-aş fi dorit să susţin şi eu probele pentru finalizarea studiilor liceale, pentru care m-am pregătit destul de mult.

Abia aştept să termin cu bacalaureatul pentru a mai putea citi şi eu o carte sau să completez o integramă".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
andreiut23
andreiut23  •  18 Iulie 2009, 01:47

buna sau rea ...e favorita mea, , nu vad alta jucatoare de tenis romanca, care sa ajunga unde a ajuns sorana, olaru nu are fizic de tot 50, e prea firava, iar niculescu, edina, begu si au aratat limitele, ne mai ramane dulgheru..... .. iar pentru cei care zic ca sorana nu are talent, sa i vad jucand contra wozniachk, cornet , jancovik...doar sa joace nu sa castige, si dupa aia mai vorbim..ascunsi dupa o tastatura toti sant viteji.

 •  10 Iulie 2009, 11:37

Se pare ca in meciul de ieri cu Dominica Cibulkoca - nr 12 WTA, Dulko iar a reusit sa salveze doua mingi de meci si apoi sa castige meciul. Chiar e intr-o forma buna argentinianca aia.

 •  09 Iulie 2009, 22:18
Postat de pe 09 Iulie 2009, 15:12

sorana asta nu poate s-o bata pe Dulko din 4 incercari si vrea sa fie in primii 15 :)))))))))) Raluca Olaru e mult peste ea si daca nu era accidentata pana acum vreo luna si ceva era peste sorana si-n clasament un mis sfat pentru sorana: LASA-TE DE TENIS CA NU AI TALENT !!!

Desi e mai mare decat Sorana ( are 20 de ani si ceva), Raluca nu avea cum sa fie peste Sorana in clasament .. cel mai inalt loc a fost 55, acume 60 si ceva, si nu a castigat niciun turneu WTA. Iar asta ca e fost accidentata ... daca te antrenezi corect si urmezi anumite reguli nu patesti nimic grav.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează