SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Dramatism, spectacol şi o revenire de senzaţie » Federer este în semifinale la Wimbledon după un meci de infarct cu Cilici

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 18:24

Roger Federer s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de Marin Cilici, 6-7(4), 4-6, 6-3, 7-6(9), 6-3, după o partidă care a durat 3 ore şi 20 de minute.

Meciul a fost unul extrem de intens şi spectaculos, cu răsturnări de situaţie. Cilici, locul 13 ATP, a condus cu 2-0 şi era la un pas de calificare în semifinale.

În setul 3, Federer, câştigător de 7 ori la Wimbledon, şi-a îmbunătăţit jocul şi a revenit. Elveţianul, locul 3 ATP, a salvat trei mingi de meci şi s-a calificat în penultimul act al turneului londonez.

Setul patru a fost cel mai echilibrat, fiind decis după un tie-break extrem de spectaculos, încheiat 11-9. În setul 5, Federer a făcut un break şi a fructificat prima minge de meci.

În semifinale, Federer se va duela cu Miloş Raonici, locul 7 ATP.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
wowmashha
wowmashha  •  06 Iulie 2016, 19:38
Postat de criss1981 pe 06 Iulie 2016, 19:15

Fugi ma de aici, auzi la el: multumim ca ai fost contemporan cu noi,, hahahahaha, vai de mama lui Federer asta ca ina tras.o Nadal de cate ori l.a prins, mare jucator e Federer asta care e contemporan cu tine, de aia au maturat pe jos cu el Djokovic si Nadal, vai de steaua ta, Djokovic e cel mai mare din istorie, Nadal locul 2, Federer locul 10.

Criss esti bolnav rau omule.probabil pentru tine tenisul nu inseamna nimic altceva decat halep.cu siguranta esti fan halep.:))))))))))probabil si tu ca multi altii ai muscat din mingea de tenis crezand ca.i portocala cand ai vazut obiectul prima data.:)))))federer este unic .cu federer nu se pot compara robotii pe care tu.i amintesti .tenisul este un sport spectacol pe cale de disparitie.tenisul spectacol nu inseamna sa apuci raketa cu 2 maini si sa dai ca robotul .tenisul nu inseamna sa stai pe fundul terenului 2 metri in afara si cand vine bila sa dai cu lopata .esti rupt de fenomen.stai linistit nu incerc sa.ti explic nimic .oricum nu pricepi.:)))) iar a castigat halep un mare slem :)))))noua ei scuza este o unghie :))))))))la urmatoarea umilinta va ajunge sa dea vina pe un fir de par :)))) poate fi si cret .cret ca electrodul .

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Iulie 2016, 20:46

bravo roger, sper sa castigi un nou titlu de grand slam, si asta de la un fan rafa!

bakunin
bakunin  •  06 Iulie 2016, 19:44
Postat de Emanuel Alexandru pe 06 Iulie 2016, 19:42

Ce-ai prietene te-a scos Federer la pariuri ? Nasol moment .. Auzi Nadal locul 2 ? poate .. Nadal locul 1 la scarpinat *** si la ticul ala de 2 bani ..era sa ii dea boxul Fognini pe tema asta. Un mare nesuferit Nadal.. Spre desoebire de Nole , care e o masinarie de tenis , Roger joaca la spectacol ..de unde apar si greselile copilaresti cateodata plus varsta . Nu te ma cå ca pe tine cu bolta .. incearca maine bilete si nu mai pune ca pierde Fedderer ca uite ce patesti

Total de acord....doar ca ai gresit persoana careia sa te adresezi :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează