SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Drum liber pentru Halep » Românca a scăpat de cea mai periculoasă adversară de la Roma

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 20:27

Simona Halep poate răsufla ușurată. Angelique Kerber, cea mai periculoasă jucătoare rămasă în turneul de la Roma, a părăsit astăzi competiția din capitala Italiei. 

Kerber, favorita numărl unu a competiției și liderul din clasamentul WTA, a fost învinsă de estona Anett Kontaveit (68 WTA), scor 4-6, 0-6, după o partidă care a durat doar 57 de minute.

Jucătoarea germană continuă astfel forma slabă din ultima vreme, ultimul turneu câștigat de ea datând din septembrie 2016, atunci când se impunea la US Open. 

Kerber se afla pe aceeași parte de tablou cu Halep, iar cele două ar fi putut să se întâlnească în sferturile de finală ale turneului de la Roma

Traseu virtual Simona Halep

Optimi: Anastasia Pavlyucenkova
Sferturi: Kontaveit / Lucici-Baroni
Semifinale: Bertens / Gavrilova / Kuznețova / Makarova

Simona Halep s-a calificat astăzi în optimile de finală ale turneului de la Roma, după ce a învins-o pe nemțoaica Laura Siegemund, scor 6-4, 6-4. Românca se va duela în optimi cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
braveheartro
braveheartro  •  18 Mai 2017, 10:11
Postat de eucutine pe 17 Mai 2017, 20:56

pai, Haplea tre' sa-si demonstreze valoarea jucand impotriva celor mai bune. sau asteptam sa joace impotriva tututor ramasitelor, ca apoi fituica aservita plus postacii de serviciu sa o ridice in slavi? poate e si asta un motiv pt care nu a castigat vreun GS pana acum. ca la acele turnee mai raman pe drum cateva jucatoare de clasa, impotriva carora jucatoarea cu un fizic inestetic si engleza iliesciana nu le poate face fata.

*** un turneu se câștigă învingând adversara care a ajuns în acel tur și care, normal, a eliminat altă jucătoare (mai bine sau mai slab clasată). Dacă alea „cele mai bune” au pierdut înainte, asta nu scade cu nimic meritele sportivei care câștigă acel turneu. Dar tu ești și prea pr.o.st și prea acrit de viață ca să înțelegi sportul ăsta. Că dacă-ți dau o rachetă în mână îți sucești încheietura prinzând muște cu ea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

braveheartro
braveheartro  •  18 Mai 2017, 10:04
Postat de chromophobia pe 17 Mai 2017, 20:53

Mult succes Halep insa tot asteptam o victorie la un turneu mare

Turneele Premier Mandatory de 1000 pct. și 1 mil euro nu sunt mari? Și ea are 3 câștigate. Și un Grand Slem tot 1000 de pct îi aduce.

valyomanyd
valyomanyd  •  18 Mai 2017, 00:54
Postat de thomassystem pe 18 Mai 2017, 00:02

Slăbuț, turneul lui tata Tzyri. Se referă la un grand șlem.

Bre, vezi ca mai are un Premier Mandatory in afara de cele doua de la Madrid ! Tot Tiriac a aranjat si acolo ? Nu vreau sa te fac de *** sa-ti divulg nick-ul principal ! Mergi pe sipca !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează