SPORTURI  »  TENIS  »  TRAGERE LA SORȚI

Duel infernal pentru Begu la Beijing + Halep ar putea înfrunta-o pe deținătoarea aurului olimpic

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 19:35

Irina Begu (locul 26 WTA) a avut parte de o tragere la sorți dificilă în ultimul turneu din categoria Premier Mandatory al anului.

Begu o va înfrunta pe favorita doi a competiției de la Beijing, Garbine Muguruza, locul 3 în clasamentul WTA. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, Muguruza conducând raportul meciurilor directe cu 2-1.

Jucătoarea din Spania a câștigat cu Begu la București, în 2012, dar și duelul din FED Cup de anul trecut de la Galați, în timp ce românca s-a impus anul acesta, la Madrid.

Meciul va avea loc mâine, după ora 14:45.

Având în vedere că Simona Halep a ajuns până în semifinale la Wuhan, ea va avea primul tur de la Beijing liber.

În turul doi, Halep o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Yanina Wickmayer (59 WTA) și Monica Puig (27 WTA), deținătoarea aurului olimpic.

Monica Niculescu (49 WTA) ar putea fi cea de-a treia reprezentantă a României pe tabloul principal al turneului din capitala Chinei.

Ea va juca mâine în ultimul tur al calificărilor cu americanca Louisa Chirico (74 WTA), de la ora 6 (ora României), după ce azi a reușit să o învingă pe rusoaica Elizaveta Kulichkova, numărul 135 WTA, scor 6-4, 6-1.

Turneul de la Beijing are premii totale în valoare de 4,5 milioane de dolari.

(Remus Dinu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
martinpen
martinpen  •  30 Septembrie 2016, 20:54
Postat de merace pe 30 Septembrie 2016, 20:24

Pare mare ghinion pentru Irina Begu sa joace primul meci nu Muguruza, no.3 mondial... Dar poate fi si o mare sansa, sa o bata, ca Migiriza nu s-a aratat prea in forma la Wuhan, unde a pierdut la primul meci, cu Jankovic... Sa vedem ce va fi... Hai Irina!

Pai Muguruza a pierdut in turul 1 sa aiba timp de odihna mai mult, sa pregateasca turneul campioanelor... Deci, va merge bine la turneu...

merace
merace  •  30 Septembrie 2016, 20:24

Pare mare ghinion pentru Irina Begu sa joace primul meci nu Muguruza, no.3 mondial... Dar poate fi si o mare sansa, sa o bata, ca Migiriza nu s-a aratat prea in forma la Wuhan, unde a pierdut la primul meci, cu Jankovic... Sa vedem ce va fi... Hai Irina!

martinpen
martinpen  •  30 Septembrie 2016, 20:22

Azi scriati ca Halep a batut-o pe Kvitova in cele 4 meciuri jucate si Halep a pierdut azi. Acum scrieti ca Begu a pierdut in ultimele 2 meciuri cu Muguruza... Credeti ca are vreo importanta ce scrieti voi ? In plus, daca tot e articol despre Begu, puneti poza cu Begu, ca se supara Halep si va da in judecata...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close