SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MARBELLA / A.DULGHERU(ROM)- SARA ERANI(ITA) 2-6, 2-6

Dulgheru a pierdut în sferturi la Marbella în faţa Sarei Erani, scor 2-6, 2-6

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 14:55

Favorită 4 în Spania, Dulgheru a întîlnit-o în 'sferturi" la Marbella, pe Sara Erani din Italia, o cunoştinţă mai veche pe care a învins-o în toate cele trei întîlniri anterioare care s-au disputat pe zgură. De această dată, românca a cedat în faţa italiencei, scor 2-6, 2-6.


Brisbane, Sydney, Australian Open. Trei turnee, nici o victorie pentru Alexandra Dulgheru. Luna februarie, Dubai, a venit şi primul succes, la Elena Baltacha, dar imediat în turul următor a fost învinsă. Doha, altă eliminare din primul tur. A venit la rînd hard-ul american şi "Piti" aduna cea de-a şasea înfrîngere la Indian Wells. Vraja cea rea s-a rupt însă sub soarele Floridei, unde s-au adunat trei izbînzi consecutive, iar în întîlnirea din "sferturi" cu Şarapova a făcut un meci care nu amintea deloc de începutul anului.

Filele de hard s-au rupt din calendar şi cele colorate în cărămiziu au apărut pentru Alexandra. La primul turneu pe zgură nu a pierdut deocamdată nici un meci. Ieri, ea a trecut în turul al doilea al turneului de la Marbella de Anabel Medina Garrigues cu 5-7, 6-4, 6-4. A fost din nou un meci care a ajuns la graniţa celor trei ore, aşa cum se întîmplase şi în primul tur împotriva rusoaicei Anastasia Pivovarova.

7-6 este bilanţul înfrîngeri-victorii pe 2011 al Alexandrei Dulgheru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
narutosslazio
narutosslazio  •  08 Aprilie 2011, 14:30

In locul Alexandrei mi-as lua pauza vreo 3 ani si as invata sa servesc. E patetic ce sa intampla. Pierde meciuri din cauza unui serviciu inexistent. Ce-i drept, azi a fost si foarte obosita, dar asta nu scuza cu nimic faptul ca serveste mai rau decat bunica-mea. Oricum..e bine ca mai bate totusi pe cineva (ca nu sunt doar infrangerile alea din 2011..ci si o serie S.F. dupa Us Open in care nu a mai batut pe cineva). Din pacate cred ca Alex o sa cada destul de mult anul asta pentru ca are foarte multe puncte de aparat si jocul nu arata deloc bine si implicit nici incurajator in vederea punctelor ce trebuie aparate. Mult succes in orice caz..

ciprian_marian21
ciprian_marian21  •  08 Aprilie 2011, 14:22

Sunt curios de ce de Begu nu se spune nimik doar dulgheru si carstea , Begu ce nu este din Romania si ea este in sferturi la acelasi turneu cu dulgheru. Ziaristii lu peste la gazeta asta

stefffan28
stefffan28  •  08 Aprilie 2011, 12:43

in primul tur nu a eliminat-o pe Pironkova, don'soara Roxana Fleşeru ci pe rusoaica Pivovarova. Macar studiati un pic site-urile de specialitate inainte de a scrie un articol.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează