SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Elina Svitolina a ieșit în lacrimi de pe teren! S-a retras după doar trei game-uri în optimile Australian Open

Elina Svitolina s-a retras în lacrimi de la Australian Open // foto: Imago +16   FOTO
Elina Svitolina s-a retras în lacrimi de la Australian Open // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 10:26 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 12:07

Elina Svitolina (29 de ani, 23 WTA) a rezistat doar trei game-uri în meciul din optimile Australian Open cu Linda Noskova (19 ani, 50 WTA). S-a retras la 0-3, din cauza unei accidentări la spate.

Jucătoarea din Ucraina pornea cu prima șansă în fața adversarei din Cehia, însă a rezistat doar 20 de minute. Svitolina a cedat primul game de serviciu, iar după ce Noskova a făcut 2-0, Elina a cerut intervenția medicilor.

VIDEO. Elina Svitolina s-a retras în lacrimi de la Australian Open

Aceasta a acuzat probleme la mijloc și a primit îngrijiri pe marginea terenului. Ea a mai jucat un game, pe care l-a pierdut, iar după aceea a decis să se retragă. S-a îndreptat cu greu spre margine și a părăsit terenul în lacrimi.

„Cred că a fost un spasm sau nu știu. Am simțit o durere încă din primul game. Nu am putut face nimic. Mi s-a blocat spatele. E foarte trist. Mă doare când mă întorc, când merg. Nu mă pot mișca. E foarte ciudat.

Sper să fie o problemă pe termen scurt. Sper ca săptămâna viitoare să mă întorc la antrenamente. Sper să nu fie ceva serios. Voi face câteva investigații”, a spus Elina după meci.

Astfel, Linda Noskova reușește astfel cel mai important rezultat al carierei. Sportiva care în turul precedent a trecut de liderul mondial Iga Swiatek e pentru prima dată în a doua săptămână la un turneu de Grand Slam. Până acum, cel mai bun rezultat a fost accederea în turul doi, la Wimbledon și US Open 2023.

În sferturi, Noskova va da peste altă jucătoare din Ucraina, Dayana Yastremska (23 de ani, 93 WTA). Ea a învins-o în această dimineață pe Victoria Azarenka, scor 7-6(6), 6-4. Yastremska vine din calificări și e pentru prima dată când depășește faza optimilor într-un Slam. (Povestea ei AICI)

Citește și: 

În dialog cu GSP, Mats Wilander are un pariu: „Cred că Novak Djokovic poate face asta”

Mack Horton, campionul olimpic la 400 metri liber la Rio 2016, se retrage la 27 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
267890
267890  •  23 Ianuarie 2024, 10:10

Ucrainencele astea prea sunt numai lacrimi si teatru ieftin.

sughibughi
sughibughi  •  22 Ianuarie 2024, 15:51

efectul Halep cam baga frica in toti si nu mai vin pregatiti la turnee

Misu1950
Misu1950  •  22 Ianuarie 2024, 12:47

Cand ma uit la sferturile de finala la feminin de anul asta la AO ma apuca plansul...Poate cu exceptia lui Gauff si Sabalenka, zici ca e un turneu WTA 125...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează