SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

EXCLUSIV Antrenorul Simonei Halep dezvăluie problemele pe care le are românca: "Este cu totul diferită"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 16:06

Înaintea unui sezon foarte greu, Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre cum este afectată românca de criticile fanilor.

"De la Simona Halep am învățat că lucrurile pe care le spui au o mare greutate. Ea ascultă cuvintele și le pune la suflet. E puternică și motivată la exterior, dar cu totul diferită în interior. De aceea suportul fanilor români înseamnă atît de mult pentru ea și o parte din critici pot răni mai mult decît ar trebui.

Va învăța să facă față și unor astfel de situații pentru că multe dintre ele sînt noi pentru ea. Totuși, cel mai important, eu sper că va rămîne ferm cu picioarele pe pămînt și nu se va schimba și nu va deveni altă persoană decît cea care era atunci cînd se afla pe locul 500, 150 sau 60. Simona e o tînără inteligentă  care învață cîte ceva în fiecare zi. Atîta vreme cît va căuta partea bună din oameni va fi întotdeauna într-un loc privilegiat", a declarat Cahill pentru Gazeta Sporturilor.

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală poți citi un interviu de trei pagini cu Darren Cahill, în care antrenorul vorbește despre Simona Halep și jocul ei, despre colaborarea cu doi jucători excepționali, Andre Agassi și Leyton Hewit, și cum vede anul 2016 în tenisul mondial.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  07 Decembrie 2015, 17:26

normal, e balanta, asa-s balantele, foarte sensibile, plang usor, trec usor de la o stare la alta, sunt usor de ranit. insa... au si super calitati pozitive. eu sper din tot sufletul sa creasca in continuare sa devina din ce in ce mani puternica si sa joace un tenis care sa o implineasca. trofeele vor veni de la sine. Hai Simona, hai Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează