SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

EXCLUSIV GSP vă prezinta lista interdicțiilor impuse de Federația Internațională de Tenis, pe care se află și Ilie Năstase!

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2017 16:42

După incidentele de la Cupa FED, WTA a atenţionat FR Tenis că Ilie Năstase nu poate avea nicio funcţie oficială nici la turneul găzduit săptămâna viitoare de Bucureşti. 

Într-o intervenţie la DigiSport, George Cosac, preşedintele FR Tenis, a anunţat că forul de la Bucureşti a primit un comunicat de la WTA, prin care este anunţat că, printre alţii, Ilie Năstase nu poate fi acreditat oficial, sub nicio formă, la BRD Bucharest Open, concursul internaţional care va fi organizat săptămâna viitoare la Bucureşti.

"Am primit un mail de la WTA, cu două liste. Una cu persoane care nu au voie deloc în bazele sportive în timpul desfăşurării competiţiilor. Cealaltă, de vreo 12 persoane, printre care se numără şi Ilie Năstase, care nu pot fi acreditate oficial, nu au voie să pătrundă în zonele VIP şi cele oficiale în timpul competiţiilor, dar pot asista la meciuri dacă îşi cumpără bilet. Din câte am înţeles, Ilie Năstase poate să asiste la meciuri, dar ca simplu spectator, dacă îşi cumpără bilet", a spus George Cosac.

GSP.ro a intrat în posesia mailului primit trimis de WTA, cu lista pe care se află și Ilie Năstase.

 

Preşedintele FR Tenis a adăugat că "nu avem ce face, trebuie să ne conformăm, concursul de la Bucureşti este organizat de WTA".

"Nu ştiu cum să îl judece pe Ilie"

După incidentele provocate la meciul de Cupa Fed, din aprilie, de la Mamaia, când echipa României a învins Marea Britanie, Ilie Năstase a rămas sub interdicţie de a mai putea intra pe arenele de tenis. "Federaţia Română de Tenis, şi nu numai, a făcut mai multe demersuri către forul internaţional, pentru a se clarifica situaţia lui Ilie Năstase, dar nu s-a primit niciun răspuns.

Sunt zvonuri că situaţia nu este tocmai clară cu acele incidente şi că nu ştiu cum să judece cazul lui. Deocamdată, aşteptăm să vedem ce se va întâmpla", a comentat un oficial român.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  12 Iulie 2017, 10:33

Am precizat cumva ca mi-e scirba de ciocolata cu lapte?!?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Iulie 2017, 00:24

Saracul Ilie Nastase. Acum trebuie sa isi cumpere bilet. Ce nenorocire!!

caminero
caminero  •  11 Iulie 2017, 23:11
Postat de bombon pe 11 Iulie 2017, 17:30

Ar trebui ca acest Security List sa precizeze si faptul ca specatorii nu au voie sa vie imbracati la meciuri in uniforme militare de dictatorii africani.

Ți-ai luat banii din grantul norvegian al lui Tontolan? nravo. mergi și ia-ți un suc. (Incredibil cît de jos se pot coborî unii români, cum ești tu, pentru o bucată de pîine)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează