Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 10:04

Pariurile sînt din nou centrul unei anchete jurnalistice de amploare, investigaţie semnată de Gabriel Berceanu, Răzvan Luţac şi Alexandru Răducanu. Marţi s-au jucat la Timişoara, Petroşani şi Bucureşti mii de bilete identice la pariuri: înfrîngeri cu scor exact la tenis pentru cinci jucători în patru turnee challenger diferite! Un material zguduitor EXCLUSIV în ediţia tipărită a Gazetei!

Cinci jucători de tenis, patru croaţi şi un moldovean, au pierdut în serie exact la setaverajul care a fost pariat pe mai multe bilete suspecte puse în România. Casele de pariuri de la noi din ţară au adunat astfel pierderi de 500.000 de euro şi astăzi se reunesc pentru a reclama cazul la Interpol! Află cine sînt jucătorii ale căror nume au fost implicate în scandal!

NU RATA EDIŢIA TIPĂRITĂ A GAZETEI SPORTURILOR DE ASTĂZI PENTRU DETALII INCREDIBILE DIN AFACERE!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion