SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

EXCLUSIV Simona Halep dă cărţile pe faţă! A vorbit în premieră despre schimbările dese de antrenori

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 12:11

Simona Halep, eliminată în turul I de la Wimbledon, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Halep a vorbit despre schimbările dese de antrenori și despre ce va face în continuare.

"Pot să spun şi eu că am schimbat cîţiva antrenori în ultima perioadă. Este o parte dificilă, mulţi jucători schimbă. Dacă eu nu mai am contact vizual în timpul meciurilor sau nu mai există comunicare între mine şi antrenorul respectiv, prefer să mă opresc decît să merg mai departe fără nici un sens", a spus Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Halep a vorbit și despre încetarea colaborării cu Victor Ioniță și dacă va continua să lucreze cu Daniel Dobre.

"Cu Victor Ioniță doar atît vorbiserăm, pînă la Wimbledon. Se terminase contractul şi am considerat că trebuie să mergem pe drumuri diferite. Nu mai era contact vizual în timpul meciurilor, dar nu ne-am certat.

Am mai încercat pe iarbă un pic cu Victor, dar a fost mai bine să ne oprim. De comun acord am hotărît ca el să meargă acasă şi eu la următorul turneu. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună perioadă în care am ales, dar sînt foarte fericită şi foarte bucuroasă de ce am ales.

Încă nu știu dacă voi continua să lucrez cu Daniel Dobre. În capul meu nu am nimic hotărît. Voi discuta cu dînsul, dar momentan voi încerca singură să-mi regăsesc echilibrul interior şi să văd ce pot să fac la turnee", a adăugat Halep.

Citește interviul de două pagini cu Simona Halep în ediția de azi a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală și află ce spune românca despre rezultatele mai slabe din ultima vreme și despre criticile venite de la fani.

Tot în Gazeta de azi citește și:

Interviu excepțional cu Cosmin Bărcăuan, românul care trăiește de un deceniu în Grecia! Cum se vede criza din interior
Toate cotele importante din pariuri sînt în Gazeta de sîmbătă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
597667370336981
Kitty Mace  •  06 Iulie 2015, 12:33
Postat de dubluv pe 05 Iulie 2015, 18:00

sa schimbe antrenorii ***.... este clar pt mine ca fata asta nu isi iubeste tzara.

ei, ce patriot esti tu! te-ai trezit vorbind degeaba

597667370336981
Kitty Mace  •  06 Iulie 2015, 12:29

Draga Simona, romanii nostri sunt asa-zisi patrioti, dar de-abia asteapta sa munceasca in Anglia, Italia etc. Iti fac statuie cand castigi si te arunca la gunoi cand pierzi, tipic romanesc. un sfat: gura lumii sloboda, munceste mult, nu mai da interviuri si lasa-i pe ziaristii astia sa moara de foame o luna :)) Tu stii ce sacrificii ai facut sa ajungi aici. tot sprijinul meu pentru tine!

dubluv
dubluv  •  05 Iulie 2015, 18:00

sa schimbe antrenorii ***.... este clar pt mine ca fata asta nu isi iubeste tzara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează