SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2015

EXCLUSIV Simona Halep şi-a lansat noul brand! Cum arată şi cît costă noile tricouri ale campioanei noastre!

Simona Halep, alături de familia ei, foto: facebookul jucătoarei +3   FOTO
Simona Halep, alături de familia ei, foto: facebookul jucătoarei

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 16:44

E o modă printre jucătorii de top din tenisul mondial. Roger Federer are tricouri imprimate cu celebrul RF, Stanislas Wawrinka a început să-şi promoveze sloganul "Stan The Man", iar Serena sau Şarapova fac bani mulţi din diferite produse.

A venit rîndul Simonei Halep să-şi lanseze tricoul împreună cu cei de la Adidas. Echipa deplasată de jucătoarea noastră la Antipozi a împrumutat o poreclă pe care marele Brad Gilbert i-a acordat-o anul trecut şi a transformat-o într-o mişcare de marketing.

Brad Gilbert este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din tenisul mondial, recunoscut pentru colaborările cu Andre Agassi, Andy Roddick sau Andy Murray. În 2014, Gilbert a dezvăluit că i-a pus şi o poreclă jucătoarei române, Halepeno. Americanul a făcut o combinaţie între ardeiul extrem de picant Jalapeno şi numele Simonei.

Aşa că, alături de cei de la Adidas, Simona a transformat ardeiul picant în steagul României şi a postat imaginea cu noul brand pe facebook. Cum vi se pare?

Cît costă noile tricouri
Reprezentanţii din România au dezvăluit pentru GSP.RO că începînd de mîine în toate magazinele Adidas din ţară vor fi disponibile la vînzare tricourile dedicate special Simonei Halep. Vor exista două versiuni unul pentru fete şi unul pentru băieţi, preţul unui tricou fiind de 137 de lei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
madskills
madskills  •  24 Ianuarie 2015, 11:20

Bafta cu afacerea, desi personal nu-i vad rostul...In afara Europei oricum nu e asa cunoscuta (au spus-o chiar jurnalistii de profil) iar in Romania mi-e greu sa cred ca o sa vanda mai mult de 100 de articole pe an la pretul ala. Plus ca, sa fim sinceri, modelul este oribil, zici ca e facut de un copil de 12 ani, in photoshop. Cand o sa ajunga si ea la nivelul Serenei, al Mariei sau al lui Nastase, poate o sa aiba succes. Daca nu ma insel, Nastase are una dintre cele mai vechi colaborari din sport cu firma Adidas si produsele Nasty inca se vand extrem de bine. Comparati cum arata alea fata de mizeriile astea de tricouri...

anaisanais2010
anaisanais2010  •  23 Ianuarie 2015, 18:22
Postat de lucianfocus pe 23 Ianuarie 2015, 17:25

halepoasa suna mai bine..dar ce legatura are ardeiul iute cu steagul romaniei ..pfff

Si eu tot halepoasa ii spun :)

alegsandru
alegsandru  •  23 Ianuarie 2015, 17:32
Postat de lucianfocus pe 23 Ianuarie 2015, 17:25

halepoasa suna mai bine..dar ce legatura are ardeiul iute cu steagul romaniei ..pfff

in loc sa o apreciezi ca poarta stigmatul similar unei cruci in Yemen (cu asta este echivalent drapelul romanesc in lume) tu o certi ca nu are legatura ardeiul.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează