SPORTURI  »  TENIS  »  INVESTIȚIE

EXCLUSIV VIDEO+FOTO Ion Țiriac e gata să dea o mare lovitură » Vrea să ia trei terenuri din apropierea FRF și să le transforme în ceva unic pentru România

Baza Sportivă ”Pro Luceafărul” // Foto: Alin Grigore +17   FOTO
Baza Sportivă ”Pro Luceafărul” // Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 11:18

Fostul mare tenisman Ion Țiriac (77 de ani) e aproape să dea o mare lovitură! Omul de afaceri e la un pas să pună mâna pe mai multe baze sportive din București!

Sursele GSP.ro informează că Țiriac e gata să ia în concesiune baza sportivă ”Pro Luceafărul” și baza sportivă ”Viitorul București”. Pe lângă acestea, pe lista omului de afaceri se află și un teren aflat între cele două baze sportive care aparține Federației Române de Motociclism.

Cele trei terenuri dorite de Ion Țiriac se află chiar în spatele Casei Fotbalului. Mai exact pe Strada Sergent Șerbănică Vasile.

Fostul mare tenisman dorește să construiască acolo un cel mai mare complex sportiv cu terenuri de tenis din România.

cum a luat hotărârea

Totul a plecat după ce Ion Țiriac a aflat că lui Marcel Pigulea i-a expirat contractul de concesionare al terenului de la ”Pro Luceafărul” în urmă cu câteva luni. Mai mult, contractul de concesionare al celor de la ”Viitorul București” se încheie și el la începutul anului viitor. La fel și cu terenul FR de Motociclism.

Astfel, Ion Țiriac va avea drum liber către cele trei terenuri care se află unul lângă altul.

Ion Țiriac a mai construit în urmă cu 4 ani un complex sportiv în apropiere de Cora Pantelimon, pe malul Lacului Dobroiești, în care a investit aproximativ un milion de euro. Acesta se află pe vechiul amplasament al bazei sportive Granitul.

Vezi în galeria foto de sus dar și în imaginile VIDEO de mai jos cum arată ACUM terenurile unde vrea să investească Ion Țiriac!

harta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 11:29

EXCELENT, excelenta! Sper sa nu apara 'doritori' care dau mai mult pe aceste terenuri ... pe usa din dos!

bebeben
bebeben  •  12 Decembrie 2016, 19:31

este fb sa se investeasca in tenis. dar pe suprafata asta nu cred ca va fi vorba doar de asta. daca ar fi vorba de un complex sportiv este bine. pe o asemenea suprafata vor fi si multe alte constructii care nu au multe in comun cu sportul. dar pt cei ce nu gandesc este greu sa faca diferenta si saluta orice asazisa investitie

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Decembrie 2016, 19:14
Postat de thedronius pe 12 Decembrie 2016, 15:46

Eu am doua intrebari pentru Tiriac (77 ani): pentru cati ani concesioneaza terenul si, a doua intrebare, cati ani crede ca o sa mai fie printre noi?

Indiferent cat ramane, tu tot prost vei fi, nu esti tratabil!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează