SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Experții WTA o consideră pe Simona Halep o amenințare pentru Serena Williams: "I-a aplicat cea mai drastică înfrîngere"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 17:22

Simona Halep continuă să rămînă pe locul 3 în clasamentul mondial la tenis feminin, lucru care îi face pe specialiștii WTA s-o plaseze într-un grup al jucătoarelor care o pot învinge pe Serena Williams, liderul la zi, la US Open.

Alături de româncă și Maria Șarapova, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovici, Agnieszka Radwanska, Lucie Safarova, Venus Williams sau Victoria Azarenka sînt considerate jucătoare de luat în seamă pentru Serena.

"A treia jucatoare a lumii i-a aplicat Serenei cea mai drastică înfrîngere din carieră la Turneul Campioanelor și a obligat-o să ajungă pînă la scorul de 7-5 în setul decisiv al meciului de la Miami", notează site-ul WTA.

CLASAMENT WTA

 JUCĂTOARE PUNCTE
1. Serena Williams 13191
2. Maria Șarapova 6490
3. Simona Halep 5151
4. Petra Kvitova 5000
5. Caroline Wozniacki 4910

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
madskills
madskills  •  02 August 2015, 10:25
Postat de ftwraku pe 01 August 2015, 20:57

"Her case was brought to the Court of Arbitration for Sport in fall 2000. Răducan herself was exonerated of any personal wrongdoing by the CAS, the Romanian Olympic Committee and the International Gymnastics Federation, and was not subject to any disciplinary measures. However, her medal was not reinstated...." Este vb.de A.Raducanu. Le statea in gat ca pt .prima data in istorie la proba aia Romania sa aiba locul 1,locu 2 si locul 3.... Asa,Serena este made in USA si are protectie....Probabil si Armstrong a avut,de aia a si fost prins DUPA ce s-a retras,insa cine stie ce politician sau mai stiu eu ce a suparat:)))))) Nu exista sportiv in MMA care sa aiba picioarele ca asta,si samantha stosur arata a barbat si este numai muschi,dar se vede totusi o limita.... De altfel,in MMA au scos-o dopata pe Cristiane Justino,zis Cyborg, pt ca s-a nascut la Curitiba...de exemplu,nu zis ca se dopeaza,dar daca era Ronda Rousey in situatia ei se inchidea ochii pt acelasi lucruri....SPORTUL este o unealta DE FACUT BANI,UITATI DE FAIR PLAY,corectitune ,samd...TOTUL e ca sponsorii sa vanda mai bine....mentalitatea corporatista a distrus acest fenomen. Vedeti prima Olimpiada in Grecia,a 3 a in SUA si americanii ca sa castige ei cat mai mult au invitat 90%sportivi din SUA,si vb. de acum 100 de ani...Imaginati-va in zilele noastre CATA marsavenie este in sport...Iar eu nu vad ca lucrurile sa se duca intr-o directie buna....Iar fata de fotbalul american,fotbalul este mult mai curat...

corect ce spui tu cu masina de facut bani numita America. Si eu sunt convins ca Serena se dopeaza, dar asta nu inseamna ca ea ca tenismena este praf. Doppingul te ajuta la efort si forta dar nu-ti baga talent in vene. Si nu, forta ei de la serviciu nu inseamna 99% din punctele castigate. Ce vreau sa spun e ca trebuie sa fi oricum un sportiv foarte bun, ca sa aiba doppingul asta cum sa lucreze. E adevarat, atletism, ciclism, MMA si in general sporturile de contact (cazul lui Overeem), conteaza enorm doppingul. Paradoxal, cred ca fotbalul e cel mai putin "castigat". Si Banel alerga cat "dopatul" de Messi (ca tot e la moda sa se dea in el) dar nici intr-o mie de ani nu ar fi ajuns la 1% din talentul argentinianului. Cristi Tanase la fel, se vorbea de "pungutele lui Reghe", dar omul in afara de un dribling nu stia sa faca altceva. In sporturile de echipa TOTI se dopeaza, ca altfel nu am mai vedea noi meciuri sambata-miercuri-duminica. Numai ca diferenta e facuta de talent.

ortega
ortega  •  02 August 2015, 09:59

Băi frate am văzut că ia Godzilla lecții de dans la bară ... HORROR !!!!

charger
charger  •  02 August 2015, 04:46

desteptule care le stii pe toate, cam de unde vine Bouchard?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează