SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS DE MASĂ

Fantezie ping pong! » Jucătoarele de tenis de masă au pozat pentru un nou calendar

Iulia Necula, Daniela Dodean, Eliza Samara, Camelia Poştoacă şi Bernadette Szocs pornesc spre victoriile din 2012 +6   FOTO
Iulia Necula, Daniela Dodean, Eliza Samara, Camelia Poştoacă şi Bernadette Szocs pornesc spre victoriile din 2012

Articol de - Publicat miercuri, 14 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 21:14

O sedinţă foto la final de an a devenit deja o obişnuinţă pentru jucătoarele de tenis de masă. Şi în 2012 fotografiile lor se vor regăsi într-un calendar.

Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Camelia Poştoacă, Bernadette Szocs şi Iulia Necula s-au întors în sală, acolo unde sînt mesele, mingile şi paletele.

Nu au făcut-o însă pentru vreo competiţie, ci pentru a poza pentru calendarul pe 2012, o acţiune din cadrul "Parteneriatul pentru performanţă" dintre compania ROMSTAL şi FRTM. Dacă anul trecut fetele au dat echipamentele pe rochii elegante, de data aceasta pozele au fost făcute exact aşa cum concurează. "Multă lume nu le-a recunoscut pe fete în calendarul pentru 2011. Atunci am vrut să fie altfel, iar pentru 2012 am revenit la normal", a spus Beatrice Romanescu, director de marketing FRTM.

Au păstrat însă şi ceva din experienţa trecută. Machiajul, coafurile sofisticate şi zîmbetele. În sala Complexului olimpic de la Izvorani, fetele au învăţat cît de fotogenice le sînt loviturile. Ele au venit special în ţară pentru acest proiect şi nu au regretat. La finalul unui an în care, la nivel european, România a fost mai mereu în prim-plan, jucătoarele şi jucătorii şi-au luat cîteva clipe de distracţie surprinsă în fotografii. În afară de cele cinci fete, în calendarul pe 2012 mai apar Adrian Crişan şi Andrei Filimon.

Din culise
Zece ore au petrecut fetele în jurul mesei de tenis supravegheate de fotograful Marius Bărăgan. "A fost o zi atipică pentru ele. Cu trusele de machiaj pregătite şi cu o mică armată de oameni care mişunau în jurul nostru, retuşîndu-le machiajul, coafurile, indicîndu-le cum să privească spre aparat, fară dezamăgiri de lovituri nereuşite, indicaţii tehnice nerespectate. Pe lînga sedinţa foto în sine, atmosfera a fost superrelaxată şi plină de bună dispoziţie", a spus Beatrice Romanescu. Şi preşedintele FRTM, Cristi Romanescu, a intrat în joc, asistîndu-le de pe margine.

Oamenii care au participat la realizarea calendarului
Dana Argeşan (make-up artist), Marian Mistodie (hair-stylist), Marius Bărăgan (fotograf), Cristi Ivanciu (Romstal Art Director), coordonatori proeict: (Carmen Tănase - Romstal) şi Beatrice Romanescu (FRTM).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează