SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Fără milă! Rafael Nadal a făcut spectacol în noapte la New York

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Tudor CosmaJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 10:29

Rafael Nadal (30 ani, locul 5 ATP) a făcut vineri noapte un nou pas spre o semifinală de vis împotriva lui Novak Djokovic aici la US Open, trecând de rusul Andrey Kuzneţov (locul 47 ATP), scor 6-1, 6-4, 6-1 după o oră şi 58 minute de joc.

Jucătorul spaniol a intrat foarte rapid în meci şi a dus scorul la 5-0 după nici 20 de minute, apoi relaxându-se în setul secund care a fost mult mai echilibrat până la 4-4, scor la care Nadal a reuşit breakul. În ultima manşă Kuznetsov nu a mai putut ţine ritmul, pierzându-şi de două ori serviciul.

Nadal a jucat foarte consistent, având 22 de lovituri direct câştigătoare, 19 erori neforţate, profitând şi de cele 40 de greşeli neforţate ale adversarului sau.

După meci, ibericul a declarat că este mulţumit de faptul că a jucat exact, însă a scos în evidenţă faptul că serviciul sau a fost modest pe tot parcursul setului doi. În plus, Nadal a vorbit şi despre accidentarea sa, spunând că momentan nu simte vreo durere.

În turul 4, Rafael Nadal îl va întâlni pe Lucas Pouille, francezul cap de serie numărul 24 eliminându-l pe Bautista Agut după un meci de 5 seturi. În întâlnirile directe Nadal conduce 1-0 după ce l-a învins anul trecut la Monte Carlo, pe zgură, scor 6-2, 6-1.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează