SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA 2008, 6-14 SEPTEMBRIE, ARENELE BNR

Fără români!

Articol de - Publicat joi, 11 septembrie 2008 00:00

Adrian Cruciat a fost eliminat în turul doi al turneului BCR Open, fiind învins de rusul Teimuraz Gabashivili cu scoru de 6-1 6-2. Astfel, România rămîne fără niciun reprezentant în sferturile de finală.

Cum era de aşteptat, ambii români rămaşi în cursă pentru sferturile de finală au cedat astăzi. Primul a fost Victor Crivoi, care nu a reuşit să îi facă faţă francezului Richard Gasquet, numărul 12 mondial, fiind învins fără mari speranţe cu scorul de 6-3 6-2.

Cruciat avea un adversar ceva mai uşor de abordat, dar rusul Gabashvili venea după un succes în prima rundă în faţa revelaţiei de anul acesta, letonul Ernests Gulbis.

Românul nostru a fost pus sub un asediu continuu, reuşind primul game abia la scorul de 5-0 pentru rus. Meciul nu a avut practic niciun istoric, Cruciat adunînd puncte doar din erorile adversarului său.

Se mai duce încă o ediţie de BCR Open, iar România încă nu şi-a găsit tenismanul care să ridice deasupra capului trofeul pe zgura de la Arenele BNR.

În tribune s-a aflat şi Andrei Pavel, în prezent fiind în recuperare după seria de accidentări la spate.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
 •  12 Septembrie 2008, 01:14

si eu am fost la open si mi-a facut mare placere. e un spactacol ce se gaseste rar in romania

 •  11 Septembrie 2008, 21:05

crivoi ala .....sa zici ca mai speri la ceva de la el in viitor .....dar cruciat....e varza...cu carne....e slab rau de tot.....poti zice ca nu a avut o zi buna....dar nimik nimik.....

 •  11 Septembrie 2008, 21:03

Am fost azi la Open si sincer mi-a lasat un gust amar....pacat, mare pacat...!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează