SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP, ROMÂNIA - RUSIA 2-3 // Misterul deciziei lui Florin Segărceanu, elucidat » De ce a mizat pe „dublul” Jaqueline Cristian - Gabriela Ruse

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 20:14

FED CUP, ROMÂNIA - RUSIA // Căpitanul nejucător Florin Segărceanu a luat pe toată lumea prin surprindere înaintea meciului decisiv de dublu din confruntarea cu Rusia, alegând să trimită în teren perechea formată din Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. 

Asta în ciuda faptului că Ruse declarase după meciul Anei Bogdan de azi că „s-a confruntat cu o răceală în ultimele 3 zile care s-a tot înrăutățit și nu se simte pregătită din punct de vedere fizic.” 

Cu toate acestea, Florin Segărceanu a mizat din nou pe Gabriela Ruse în contextul chimiei aparte pe care o are cu Jaqueline Cristian, eroina României din meciul cu Veronika Kudermetova.

Cele două sunt bune prietene în afara terenului, iar recent au reușit un succes cu care nu mulți sunt la curent.

Chiar la începutul lunii februarie, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian au câștigat proba de dublu a turneului ITF de la Andrezieux-Boutheon (Franța), după o finală cu Eaterine Gorgodze (Georgia) și Raluca Șerban (Cipru), câștigată în trei seturi, 7-6 (6), 6-7 (4), 10-7.

Cele două evoluează împreună încă din perioada junioratului și au mai făcut pereche și la turneul WTA de la București de anul trecut, în care au ajuns până în finală, învinse de mult mai experimentatele Viktoria Kuzmova (Slovacia) și Kristyna Pliskova (Cehia), scor 4-6, 6-7 (3). În plus, Jaqueline și Gabriela au mai câștigat împreună turneul ITF de la Arad, din 2015.

Interesant este că după finala pierdută în capitala României, Jaqueline și Gabriela au declarat că își doresc foarte mult să facă parte din echipa României de Fed Cup. Ambele sunt debutante în această competiție.

+45 FOTO

Vezi AICI toate detaliile de la confruntarea România - Rusia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
fc.a
fc.a  •  09 Februarie 2020, 13:18

"Cele două sunt bune prietene în afara terenului, iar recent au reușit un succes cu care nu mulți sunt la curent." Si de ce oare nu sutem la curent? Pentru ca noua,singurul ziar de sport tiparit chiar NU NE PASA!...Poate cand or aparea "Imagini incendiare (18+)"cu ele. Sau cand o mai pleca Becali la muntele Athos vreo trei zile...

368023036732853
Iuga Mircea  •  09 Februarie 2020, 07:00

Segărceanu a vrut să pierdem cu Rusia,altfel nu o băga pe Ruse la dublu,doar a văzut că Ruse e complet iesită din formă din cele 2 meciuri de simplu pierdute de Ruse . Antrenor de 2 lei .Nici 2 lei nu a avut pentru un aparat de ras și s-a prezentat nebărbierit (dezordonat) la așa un turneu important.Sa-i fie rușine!!!

dorelus
dorelus  •  09 Februarie 2020, 01:15

Salutare domnilor. Segarceanu asta este amator . Anul trecut în aprilie cu Franța a făcut alegerea proastă și vine să repete același lucru anul acesta... Este la fel cum era pe vremea lui Sandoi la tineret protejat de nasul Sandu, rezultate sau nu nicio importantă stai 10 ani pe post. *** de Dâmbovița

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează