SPORTURI  »  TENIS  »  ABU DHABI

Federer ratează întîlnirea cu Nadal în finala de la Abu Dhabi

Roger Federer, Rafael Nadal, Abu Dhabi
Roger Federer, Rafael Nadal, Abu Dhabi

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2010 00:00

Roger Federer a ratat astăzi calificarea în finala turneului amical de la Abu Dhabi, fiind învins de Robin Soderling 7-6(6) 6-7(1) 2-6, evitînd un duel în finală cu Rafael Nadal.

"Am spus întotdeauna, cu cît joc mai mult cu Federer, cu atît mă apropii de o victorie. Iată că această victorie a venit astăzi. Pînă acum e bine, dar sezonul este lung şi sper să mai joc în faţa lui Roger de cîteva ori", a spus Robin Soderling după victoria din semifinale.

Acesta a fost lăudat de elveţian: "Antrenorul Magnus Norman a făcut o treabă excelentă cu Soderling. Sînt sigur că ne vom mai întîlni pe viitor. A fost greu să joc cu el în primul meci al anului, dar a fost frumos", a spus Roger Federer.

În cealaltă semifinală, Rafael Nadal, numărul doi mondial, a trecut de David Ferrer cu scorul de 7-6(3) 6-3, asigurîndu-şi locul în finală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  02 Ianuarie 2010, 10:24

in australia e murray la cupa hopman.joaca cu laura robson pt GB!

 •  02 Ianuarie 2010, 02:12

nu inteleg sistemul acestui turneu. nadal parca pierduse cu murray si acum il vad in finala; murray unde e?

julesverne
julesverne  •  01 Ianuarie 2010, 20:43
Postat de pe 01 Ianuarie 2010, 20:16

Culmea e că, deşi întrebarea ta e ironică, ea are un răspuns afirmativ. Dacă o să citeşti cartea lui Agassi, o să vezi că unii jucător practică non-combat-ul (tank job în engleză) în turneele mici, tocmai pentru a nu se întâlni cu principalii adversari înainte de un mare şlem. Chiar Federer după turneul de la Roma şi înainte de cel de la Madrid, întrebat dacă lipsa de meciuri pe zgură contra lui Nadal în apropierea RG-ului reprezintă un dezavantaj, el a răspuns că &q

Da, ai dreptate. Dar autorul articolului nu are de unde sti asta cu siguranta. Ar fi trebuit sa "evite" formularea. :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează