SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Final de drum! Simona Halep și Irina Begu au fost eliminate de la Miami

FOTO: Instagram Simona Halep +1   FOTO
FOTO: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 07:17

După ce sâmbătă a fost eliminată din cadrul probei de simplu de la Miami, Simona Halep a părăsit în această dimineață și turneul de dublu din Florida. 

Simona Halep și Irina Begu au părăsit în această dimineață competiția, fiind eliminate în optimi, după un meci strâns, de perechea formată din Raquel Atawo și Anna-Lena Groenfeld, scor 7-6 (3), 2-6, 8-10.

Româncele au luptat exemplar în primul set și au revenit de două ori din situații dificile pe tabelă, reușind să se impună în tie-break cu 7-3.

Halep și Begu au scăpat partida de sub control în setul doi, când și-au pierdut serviciul de nu mai puțin trei ori și au pierdut manșa categoric, la 2.

În super tie-break, evoluția scorului a fost extrem de oscilantă. Simona Halep și Irina Begu au condus inclusiv cu 4-1, însă nu au reușit să managerieze avantajul și au pierdut în final cu 8-10.

Odată cu eliminarea lui Halep și Begu, turneul de la Miami rămâne fără nicio reprezentantă a României pe tablourile de simplu și dublu. 

Sâmbătă, Simona Halep a fost eliminată în turul III la simplu de Agnieszka Radwanska. Deși părea că are meciul în mână, Simona a fost bulversată de apărarea incredibilă a polonezei, a început să greșeacă și s-a văzut în final eliminată (detalii pe larg despre meci, aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
merace
merace  •  26 Martie 2018, 22:28

Cred ca e pacat ca siturile de presa RO scriu doar despre Simona si celelalte romance din tenis. De cand cu Simona, interesul pentru tenis feminin a crescut in Romania, si multi pariaza pe tenis, nu doar pe Simona, si ar fi interesati sa vada stiri si despre celelalte rivale ale ei din competitie. Poate va veni o vreme cand presa sportiva RO va intelege ca publicul RO a devenit public mondial...

merace
merace  •  26 Martie 2018, 21:52

scuze, a fost invers, Kerber a avut 3-0 si Wang a revenit la 4-3! dar reusit Kerber 7-5 si se joaca set decisiv!

merace
merace  •  26 Martie 2018, 21:50

fantastic meci: de la 0-3 la 4-3 si apoi 4-4 Kerber-Wang!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează