SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN LADIES

Finala BCR Open Ladies se va disputa între Irina Begu şi Pous-Tio » Irina peste tot

Irina Begu se bate pentru finală azi de la ora 18:30
Irina Begu se bate pentru finală azi de la ora 18:30

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 15:49

Putea fi o finală românească la BCR Open Ladies. Asta în teorie, pentru că realitatea este alta. Azi, de la ora 18:00, pe TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.RO, în ultimul act de zgură de la Academia de Tenis Herăstrău se vor înfrunta pentru trofeu Irina Begu şi Laura Pous-Tio.


Irina a fost prima care a intrat pe Teren ieri. Nu a petrecut foarte mult timp. A reuşit să o învingă pe Carla Suarez Navarro cu 6-4, 7-5. După ce isprăvise cu loviturile sale a spus că şi-ar dori să joace în finală cu Simona Halep, pentru public. Dorinţa ei nu s-a împlinit pentru că Simona nu a reuşit să treacă de Laura Pous-Tio, a 84-a jucătoare a lumii. Românca a pierdut cu 0-6, 3-6. În precedentele două întîlniri dintre cele două, românca s-a impus de fiecare dată. Irina porneşte cu gînduri bune în finala de azi, a fost mulţumită de jocul său din semfinală, accidentarea pare că e spre bine şi după turneul de la Bucureşti merge în vacanţă. Ieri, ea a reuşit să ia trofeul la dublu, alături de Elena Bogdan. Înainte de disputarea întîlnirii dintre româncă şi iberică, de la ora 17:00, are loc un meci demonstrativ, intitulat "Rejucarea unui vis", între croata Iva Majoli şi Ruxandra Dragomir.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
dan
dan  •  23 Iulie 2011, 12:26

Hai Irina!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează