SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Florian Mayer a cîştigat primul titlu din carieră, la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 23:05

Pablo Andujar pleacă din nou învins de la Bucureşti, cedînd şi în finala din acest an, 3-6 1-6 în faţa lui Florian Mayer.

Neamţul a întrerupt la BRD Năstase-Ţiriac Trophy o serie neagră de patru finale pierdute, cîştigînd pe zgura de la Arenele BNR primul titlu din carieră.

Andujar a început în forţă partida, reuşind breakul şi distanţîndu-se la 3-1. Mayer se clătina, iar spaniolul a avut două mingi pentru un nou break. Le-a pierdut pe amîndouă, iar neamţul a revenit imediat, cîştigînd setul cu 6-3.

"Începutul nu a fost perfect pentru că eram nervos. Îmi doream foarte mult să cîştig. Andujar a făcut însă mici greşeli de care eu am profitat. Cred că am fost mai rapid. Era o mică presiune pe mine pentru că am ajuns foarte sus în clasamentul ATP şi nu aveam nici un trofeu", a spus Mayer după meci.

Ibericul nu şi-a revenit după acel moment psihologic, lăsîndu-l pe Mayer să ajungă la 5-0 în setul secund. În final, meciul s-a încheiat cu scorul de 6-3 6-1 pentru Mayer, acesta devenind primul german care triumfă la Bucureşti.

Pentru victoria de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy Mayer va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 67.650 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează