SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Florin Segărceanu, dezvăluiri despre retragerea Soranei: "Știu că s-a supărat atunci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 16:03

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, spune că nu se aștepta la decizia pe care a luat-o Sorana Cîrstea.

  • Cîrstea s-a retras din echipa de Fed Cup a României, la 28 de ani, după 12 ani de la debutul ei în competiţia pe naţiuni din tenisul feminin, la 16 ani şi 14 zile.

"Exagerăm puţin spunându-i o lovitură. Din punctul meu de vedere a fost o surpriză, da. Este o pierdere pentru echipă experienţa ei, faptul că este o jucătoare foarte bună la simplu şi ştie să se mobilizeze, dar, în final, este decizia ei. Nu ştiu care sunt motivele, probail că şi vârsta, nu ştiu.

S-a discutat mult pe această temă, un conflict cu mine sau cu Simona Halep. Mai exact, de la meciul cu Elveţia, unde am preferat să folosim o anumită echipă, şi anume folosirea Irinei Begu. E normal, este un sport individual, jucătoarele se confruntă zece luni pe an, unde iau decizii non-stop. Când ajung în echipă, situaţia este puţin mai delicată, pentru că trebuie să pui interesul echipei în faţă. Iar această decizie a avut o logică, eu i-am explicat-o personal.

Ştiu că s-a supărat, pe moment. Nu ştiu dacă acea întâlnire şi ce s-a întâmplat acolo a influenţat oarecum această retragere. O s-o întreb când vine în țară dacă e vreo cale să se răzgândească”, a declarat Segărcean pentru prosport.  

Sorana (85 WTA) se află în Dubai, unde participă la turneul ITF. În ultimul meci, ea a fost învinsă de chinezoaica Shuai Peng (180 WTA), scor final 1-6, 1-6. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează