SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Forma slabă a Simonei Halep nu-i îngrijorează pe apropiați: "E foarte marketabilă în momentul de față. Nu înțeleg de ce este criticată"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 16:51

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, nu înțelege criticile la adresa jucătoarei și consideră că ocupanta locului 5 WTA reprezintă cu succes România la nivel internațional.

"Ceea ce eu nu înțeleg, cu tot respectul pentru toată lumea - pentru presă, pentru toți -, de ce atâta negativism și critică, mai ales când pierde. Simona reprezintă România, datorită ei tenisul este din nou în vogă, datorită ei se umple sala de la Cluj cu mai mult de 7.000 de persoane, deci tot tenisul e tras în sus.

Își face meseria cu profesionalism, își iubește țara, își iubește fanii, mulțumește întotdeauna tuturor, personal nu înțeleg aceste critici și nu le accept", a spus fosta jucătoare într-un interviu acordat pentru treizecizero.ro.

Virginia Ruzici a adăugat că "Simona este foarte marketabilă în momentul de față" și că următorul pas în carieră ar trebui să fie câștigarea unui turneul de Grand Slam, care să-i asigure o expunere și mai mare:

"Este, probabil, personalitatea cea mai în vogă, în momentul de față, în România; câștigarea unui Grand Slam oferă o expunere enormă în toată lumea și ofertele ar curge cu cifre substanțiale".

Simona Halep va juca în primul tur de la Wimbledon cu Anna Schmiedlova (locul 40 WTA). Turneul britanic va avea loc în perioada 27 iunie - 10 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
balauru48
balauru48  •  25 Iunie 2016, 10:18
Postat de catalynn pe 25 Iunie 2016, 03:31

Greseala omului e ca te-a inclus in discutie. Cu tine in echipa, indiferent de sport si condiții, am fi exact da Romania la Euro: am iesi primii! :-)

Da cocalar catallyna, ai dreptate.

969907806361734
Nedelcu Dan  •  25 Iunie 2016, 07:12

"Marketabila" la maxim, ca limba romana nu ne mai place, '***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  25 Iunie 2016, 03:37
Postat de wowmashha pe 25 Iunie 2016, 00:19

Nu ma laud tinere.am vrut doar sa .ti raspund unui com ironic legat de cine ce sau pt ce munceste.daca ar fi sa ma laud.ti.as spune ca la halenburg arena am participat la o receptie fiind prezente nume sonore din tenis .ei bine acolo am stat la o masa distanta de roger si mirka . pe final cand federer mi.a intins mana .am realizat ca am strans cea mai valoroasa dreapta din istoria tenisului .cu asa ceva ma pot lauda.si nu.s lipsit de modestie crede.ma.

Si, lasă-mă sa ghicesc!, Roger a venit la banca unde esti matale director si si-a depus economiile impresionat fiind de forta personalității dvs. :-) Tot nu mi-ai răspuns la vechea întrebare: pretentii vad ca ai, dar cu ce contribui tu la sportul romanesc pt a avea aceste pretentii?!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează