SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

FOTO Amprenta Simonei Halep pe zgură » Săptămînă fierbinte la Arenele BNR din Bucureşti

UMBRELE. Ploaia a perturbat programul cîtorva zile, dar s-a ajuns cu bine la finiş // Foto: Raed Krishan +11   FOTO
UMBRELE. Ploaia a perturbat programul cîtorva zile, dar s-a ajuns cu bine la finiş // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 22:18

Prima ediţie a turneului WTA organizat în Capitală a avut cel mai frumos final: victoria Simonei Halep în faţa unei arene pline. Şi multe momente interesante de-a lungul celorlalte zile.

Au fost zile încărcate la Bucureşti săptămîna trecută. La ediţia inaugurală a turneului WTA, 8 românce au pornit în marşul dificil pe zgură, în frunte cu numărul 3 mondial, Simona Halep. Ea a mers pînă la capăt, făcînd tribuna să trepideze la fiecare meci şi împlinindu-şi un vis pe care l-a dezvăluit de la început, acela de a cuceri titlul.

Monica Niculescu a parcurs traseul pînă în semifinale, iar alte două jucătoare române, Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu, s-au impus la dublu. Un final rotund ca o minge. Cu fire de zgură în puf.

Următoarele turnee ale Simonei Halep

Western & Southern Open
Cincinnati
11-17 august

Connecticut Open
New Haven
17-23 august

US Open
New York
25 august-7 septembrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează