SPORTURI  »  TENIS  »  NUNŢI

FOTO Anul nunţilor » Mai mulţi jucători de tenis s-au căsătorit în 2015. Unul chiar a doua oară

Feliciano López şi Alba Carillo +5   FOTO
Feliciano López şi Alba Carillo

Articol de , - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 00:00

De la Andy Murray şi Tomas Berdych pînă la Davíd Ferrer şi Feliciano López, toţi au spus "Da" alături de alesele lor pe parcursul acestui sezon

La finele săptămînii trecute, suprapunîndu-se peste finala Cupei Davis, în Spania au avut loc două nunţi care au interesat lumea tenisului. Davíd Ferrer, 33 de ani, numărul 7 mondial, s-a căsătorit cu Marta Tornel în cadrul unei ceremonii civile intime, la Valencia, în faţa a 200 de invitaţi. Cei doi s-au cunoscut în 2008, prin intermediul antrenorului de atunci al lui Davíd, Javier Piles, şi a soţiei acestuia, Begoña, a cărei prietenă este Marta. În acelaşi week-end, la Mallorca, tot într-o ceremonie civilă, s-a căsătorit şi Marc López, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de dublu din ultimii ani. El şi María i-au avut printre invitaţi pe Rafael Nadal şi Maria Francisca Perello.

2015 a fost un an al nunţilor în tenis. Chiar şi pentru cei retraşi. Juan Carlos Ferrero, 35 de ani, fost lider mondial, şi Eva Alonso, deja părinţii unei fetiţe pe nume Vega, au spus "Da" în faţa a 300 de invitaţi pe 9 iulie. Totul s-a desfăşurat în hotelul fostului jucător, situat în localitatea Villena, aproape de Valencia. 10 zile mai tîrziu, Feliciano López, 34 de ani, şi modelul Alba Carillo au ajuns la altar în Toledo, oraşul natal al numărului 17 mondial. Cei doi îşi anunţaseră logodna în 2014, iar de la ceremonie nu a lipsit micul Lucas, fiul Albei din relaţia cu pilotul Fonsi Nieto. Mireasa a avut trei rochii diferite, toate creaţii ale Rosei Clará.

Trei într-o zi

În acelaşi week-end, Tomas Berdych, 30 de ani, numărul 6 ATP, s-a căsătorit la Monte Carlo cu modelul Ester Satorova, cu care avea de mulţi ani o relaţie. La ceremonie au fost prezenţi doar 20 de invitaţi, iar ea a purtat trei rochii, între care una spectaculoasă, de dantelă, creaţie a libanezului Zuhair Murad. Compatriotul lui Berdych, Lukas Rosol, 30 de ani, a avut nunta cu Michaela Ochotska, prezentatoare tv, la Praga, în aceeaşi zi. Ei au un băieţel, Andre, născut în ianuarie. Rosol e la a doua căsătorie, după cea cu atleta Denisa Ščerbová, între 2008 şi 2011.

Cel care a dat însă startul în acest an a fost Andy Murray, 28 de ani, numărul 2 mondial, care a mers la altar cu Kim Sears pe 11 aprilie, la catedrala din oraşul lui natal, Dunblane. Între timp, cei doi aşteaptă şi primul lor copil, care urmează să se nască anul viitor.

  • Davíd Ferrer şi Marta Tornel
  • Juan Carlos Ferrero şi Eva Alonso
  • Feliciano López şi Alba Carillo
  • Tomas Berdych şi Ester Satorova
  • Lukas Rosol şi Michaela Ochotska
  • Andy Murray şi Kim Sears

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
robertco
robertco  •  02 Decembrie 2015, 19:20
Postat de lapusneanul pe 02 Decembrie 2015, 09:35

deci, ferrer s-a casatorit in cadrul unei ceremonii civile intime, la care au participat 200 de invitati ? :)

Probabil raportat la cati ar fi putut fi prezenti :)). Putea sa vanda bilete. Daca pana si Frunzaverde a invitat la nunta fiica-sii 800 de persoane, gasea si Ferrer.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Decembrie 2015, 09:35

deci, ferrer s-a casatorit in cadrul unei ceremonii civile intime, la care au participat 200 de invitati ? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează