SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

FOTO Aşa da talisman! Zaira Nara îi poartă noroc lui Juan Monaco

Zaira Nara are dimensiuni care tind spre perfecțiune: 90-58-90 +48   FOTO
Zaira Nara are dimensiuni care tind spre perfecțiune: 90-58-90

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 31 martie 2012 17:23

Marea surpriză la turneul de la Miami a fost Juan Monaco. Deşi abia cap de serie numărul 21, tenismenul argentinian a urcat pînă în semifinale după ce a trecut de Roddick, Monfils şi Fish. Un parcurs remarcabil frînt doar de liderul mondial Novak Djokovici, care i-a interzis prezenţa în ultimul act în două seturi, 6-0, 7-6 (7-5).

Explicîndu-şi ascensiunea, însuşi Monaco (28 de ani) a spus că a ajuns atît de sus în special datorită susţinerii iubitei sale. Zaira Nara s-a aflat în tribune şi a captat atenţia datorită frumuseţii sale. Permanent a avut cu ea un steag al Argentinei, pe care l-a fluturat în dese rînduri.

Vezi sus mai multe imagini cu Zaira Nara (foto: listal, hbkmano, gente).

Cei doi sînt împreună din noiembrie 2011. Anterior, Zaira (23 de ani) avusese o relaţie serioasă cu Diego Forlan. Nunta lor a fost anulată în iunie anul trecut, pentru că cei doi au avut divergenţe în ceea ce priveşte contractul prenupţial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close