SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

FOTO Atenţie, Halep s-a pus pe bătaie! :D Imagine de senzaţie cu noul hobby al Simonei

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 18:58

Aflată în vacanţă după cel mai bun an din carieră, Simona Halep a găsit un mod inedit prin care să pregătească viitorul sezon.
Numărul 3 mondial a postat pe facebook o imagine în care loveşe un sac de box la o sală de antrenament. ”M-am apucat şi de box. I took up boxing to fight better!” (n.r. - ”Am început să boxez ca să lupt mai bine”) este mesajul care însoţeşte poza. Un antrenament special pentru confruntările cu Maria Şarapova?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  04 Noiembrie 2014, 09:15

Da Simona trebuie sa practice-in timpul liber-arte martiale. Desigur fara veleitati de campioana, insa acest sport fortifica psihicul celor care il practica. Simona este o domnisoara cu mult bun simt-nimeni nu poate contesta-dar cam timida. Am vazut adversare-care nesimtite, obraznice fiind-o provoaca, o insulta. Si inca un aspect. Simona Halep este cu certitudine una dintre cele mai frumoase fete din circuitul de tenis. Cu nimic mai prejos decit rasfatatele Sharapova sau Ivanovici. In timp ce Simona este preocupata exclusiv de tenis, cele doua dive pozeaza tot timpul, de parca ar fi nu pe teren de tenis ci la Hollywood. Simona ar trebui sa ia ore de actorie, in timpul liber.Respect Simona!

itrobert
itrobert  •  04 Noiembrie 2014, 03:34
Postat de magura pe 03 Noiembrie 2014, 23:01

De ce la fiecare articol despre Simona, folositi si numele rusoaicei? V-a amenintat cumva (MS) ca daca nu-i folositi numele, va inchide sandramaua? :))))

Mai rau, si-a bagat putina nasu...

magura
magura  •  03 Noiembrie 2014, 23:01

De ce la fiecare articol despre Simona, folositi si numele rusoaicei? V-a amenintat cumva (MS) ca daca nu-i folositi numele, va inchide sandramaua? :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează