SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

FOTO Culoare la Madrid » Mii de oameni vin zilnic la Caja Magica pentru tenis, distracţie, soare

Locul cel mai căutat pentru poze din incinta Caja Magica: peretele cu jeturi de abur +6   FOTO
Locul cel mai căutat pentru poze din incinta Caja Magica: peretele cu jeturi de abur

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 00:42

Cu un pahar de bere de la chioşcul unuia dintre sponsori şi un sandviş cu jamon sau cu tortilla, spectatorii au de ales între 7 terenuri şi multe magazine.

Agitaţia începe la Caja Magica înainte de ora 11:00, atunci cînd pornesc în mod oficial meciurile. Pînă să ajungi la intrare, unde se verifică biletele, există deja cîteva tentaţii: panouri la care să faci poză cu noul tău smartphone sau o balustradă peste care poţi să priveşti terenurile aliniate. O dată intrat în imensa Caja, trebuie să-ţi stabileşti priorităţile: meciuri sau ceva de ronţăit.

Există trei terenuri principale în interiorul complexului, între care cel mai mare este Centralul "Manolo Santana", şi de la 4 la 7 plus alte terenuri de antrenament în altă zonă, la care se ajunge urcînd şi coborînd două seturi de scări. Aceste arene micuţe sînt repartizate de o parte şi de alta unei alei largi, care, privită distinct, pare o faleză de la mare.

Magazinele oferă îmbrăcăminte, tricouri între 25 şi peste o sută de euro, inclusiv cele oficiale, eşarfe colorate la 10 euro sau poşete de firmă. Sandvişurile costă între 4 şi 6,5 euro, o apă plată mică e 2 euro, iar un suc 1,60 euro. Terasele sînt pline, tribunele sînt deseori pline şi ele, la chioşcuri e coadă, toată lumea vine la Caja Magica!

Rafa Nadal: "E mai uşor pentru Real să cîştige Liga"
După victoria de ieri, din turul al 3-lea, 6-1, 6-4 cu Jarkko Nieminen, Rafael Nadal a fost întrebat dacă va ridica trofeul în finala de duminică sau dacă echipa sa favorită, Real Madrid, va cuceri Liga Campionilor pe 24 mai.

"Real Madrid trebuie să mai cîştige un singur meci, eu - trei. E mai uşor ca Real să ia Liga! Ei au zile întregi de pregătire în faţă, eu doar cîteva ore pînă la meciul următor. Asta e situaţia", a explicat, amuzat, liderul mondial.

El îl va întîlni în "sferturi" pe Tomas Berdych, în faţa căruia a pierdut la Madrid în 2006, ultima dată cînd cehul l-a învins. "E un meci de la care nu păstrez senzaţii bune, a fost unul dintre puţinele în care am avut probleme pe un teren în cariera mea. Dar a rămas în trecut, toţiînvăţăm din experienţele pe care le trăim, eu primul. Din păcate însă, sîntem şi mai bătrîni acum!", a încheiat Rafa.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează