SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

FOTO Fete şi motoare » Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au participat la o petrecere inedită

Sorana Cîrstea +1   FOTO
Sorana Cîrstea

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 20:53

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au participat la petrecerea jucătoarelor de la Linz, o petrecere care a avut ca temă motocicletele.

Rutina turneelor de tenis e spartă de fiecare dată de petrecerea organizată pentru ca jucătoarele să mai uite de rachete, de lovituri, de muncă. Unele sînt mai deosebite decît altele. La Linz, acolo, unde România a avut pe tabloul principal cinci reprezentante, petrecerea a avut o temă. Fetele au trebuit să se îmbrace ca şi cum s-ar pregăti să sară pe motocicletă şi să zboare în lume.

Dintre cele cinci românce, doar Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au intrat în jocul organizatorilor. Ele au ales ţinute elegante, dar în acelaşi timp în ton cu tema.

Gecile de piele au fost la mare căutare. Victoria Azarenka, liderul mondial, dar şi principala favorită a turneului, a purtat şi ea o astfel de piesă de îmbrăcăminte. Fetele s-au distrat, s-au pozat, s-au urcat pe motociclete. A doua zi s-au întors la ce ştiu să facă mai bine, adică la tenis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazmetan
gazmetan  •  10 Octombrie 2012, 11:36

Macar acolo ca la teniss iar o pierdut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează