SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Imaginea postată de Halep după prima zi pe zgura de la Madrid: "A fost o adevărată plăcere să te am partener"

Simona Halep sărbătorind titlul din 2017 de la Madrid FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep sărbătorind titlul din 2017 de la Madrid FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 09:17

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a făcut pereche cu argentinianul Juan Martin del Potro (29 de ani, 6 WTA) într-un meci demonstrativ jucat la Madrid. 

Halep și Del Potro s-au distrat pe cinste pe zgura de la Caja Magica, chiar dacă au pierdut în fața Viktoriei Azarenka și a lui Jack Sock, scor 1-2 la game-uri.

Imediat după meci, Halep a adăugat o fotografie pe pagina sa oficială de Instagram, în care își arată gratitudinea față de parteneriatul cu argentinianul. 

simona

"A fost o adevărată plăcere să te am partener de dublu, Juan. Un jucător grozav", a scris Simona Halep în descrierea imaginii. 

Team Halep, înfruntă la Madrid

Echipa a cărui căpitan a fost Simona Halep a pierdut în fața celei conduse de Feliciano Lopez, 1-5, singurul punct fiind adus de Carla Suarez Navarro, în partida de simplu contra bielorusei Azarenka.

Componența celor două echipe:

Team Halep: Juan Martin del Potro, Carla Suarez Navarro, Jack Sock, Simona Halep

Team Feli: Viktoria Azarenka, Richard Gasquet, Kristina Mladenovic, Feliciano Lopez

50.000 de euro 
a fost suma donată de organizatori luptei împotriva violenței domestice

Vezi și: VIDEO Primul meci pierdut de Simona Halep în luna mai

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1prezescu
1prezescu  •  04 Mai 2018, 15:02

Azerenka demonstreaza ca a revenit cu adevarat !! Atentie si la Azerenka...daca nu pleca,ar fi fost si acum nr. 1 mondial.

1prezescu
1prezescu  •  04 Mai 2018, 10:43

AZERENKA REDIVIVUS !!

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Mai 2018, 10:30

nenea jurnalistul esti praf..scorul a fost 4-2..dublul mixt carla suarez navarro& sock a castigat cu 2-1 in fata dublului mixt mladenovic&gasquet...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close