SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Moda la Wimbledon » Ţinutele din acest an de la Londra sînt foarte cuminţi

Maria Șarapova
și rochia ei unică +5   FOTO
Maria Șarapova și rochia ei unică

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iunie 2012 23:21

Tradiţia şi regulamentul îi obligă pe jucătorii de tenis să poarte alb, dar o dungă de culoare nu a creat niciodată probleme


Wimbledonul e singurul turneu care impune un cod vestimentar. Cel puţin la nivel de culoare. Albul trebuie să predomine în echipamentele de joc. Nimeni nu îndrăzneşte să fie prea rebel la Londra. Liderul mondial Maria Şarapova a combinat albul cu verdele deschis. Bretele cu pliuri într-o rochie care se numeşte "Maria Slam Statement". A combinat pentru că ea a participat la crearea acestei ţinute. "Din momentul în care am cîştigat Wimbledonul în 2004, cînd alte jucătoare purtau aceeaşi rochie ca mine, mi-am dorit mereu să fiu altfel decît celelalte", a spus rusoaica. Rochia ei costă 130 de dolari şi e făcută din spandex şi poliester. Maria şi-a asortat la liniile subţiri de verde pantalonaşii de sub rochie. Pe lîngă geanta cu rachete, rusoaica mai are, atunci cînd intră pe teren, şi o geantă albă cu negru.

Şi Serena Williams şi-a asortat la dungile mov pantalonaşii, dar şi bandana. Pentru a fi un pic mai elegantă, Serena intră pe teren cu o tunică care-i subliniază talia. Sora ei, care a pierdut în primul meci, a venit la Wimbledon cu o creaţie a propriei mărci, Eleven, cu tăieturi asimetrice. Tot o singură dată a purtat şi Caroline Wozniacki rochia creată special pentru ea de Stella McCartney. Daneza, în rochia ei cu dantelă, a fost învinsă ieri în pimul tur de Tamira Paszek. Anei Ivanovici îi merge mai bine, ea calificîndu-se în turul al treilea. Sîrboaica, fost lider mondial şi ea, a ales o combinaţie de portocaliu şi alb. Rochia Anei este făcută din poliester şi costă 80 de dolari. Băieţii sînt şi mai cuminţi. Fără prea multă imaginaţie, doar nişte dungi pe tricouri. Roger Federer a intrat pe teren într-un pulover tradiţional cu inserţii de verde şi mov. E clar, iarba se asortează mai bine la alb.

Reprogramat încă o dată
Meciul dintre dintre perechile Horia Tecău/Robert Lindstedt şi Lukas Dlouhy/Michael Mertinak (Ceh/Svk) trebuia să se dispute marţi. Din cauza ploii şi a programului aglomerat el a fost reprogramat pentru miercuri. Partida nu s-a disputat nici ieri pentru că ploaia a fost din nou prezentă la Londra. Horia Tecău şi Robert Lindstedt sînt favoriţi 5 şi au jucat de două ori finala la Wimbledon în 2010 şi 2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close