SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP

FOTO Munca de acasă » Simona Halep a făcut un antrenament deschis: ”Sunt mult mai pregătită ca anul trecut”

Ochii pe minge, Simona la voleu // FOTO Raed Krishan +3   FOTO
Ochii pe minge, Simona la voleu // FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 00:00

Simona Halep a deschis presei, ieri, unul dintre antrenamentele pe care le efectuează în această perioadă în România.

Concentrare, precizie, determinare, zâmbete, lovituri, alergare. Un pachet prin care a trecut ieri Simona Halep în sala de tenis din Complexul Olimpic de la Izvorani. A patra jucătoare a lumii i-a invitat ieri pe ziariști la unul dintre antrenamentele sale care pregătesc sezonul ce urmează.

Alături i-au fost antrenorii săi Darren Cahill și Daniel Dobre, jucătorii români Alexandra Cadanțu, cu antrenorul său Emil Negoiță, și Vasile Antonescu. Timp de 40 de minute schimburile au fost intense, în diverse combinații. La una dintre ele, Simona a fost nevoită să facă față loviturilor Alexandrei și ale lui Vasile.

S-a jucat și la dublu mixt, Darren cu Alexandra, Simona cu Vasile, aceasta fiind și ultima secvență a pregătirii de ieri. Chiar dacă s-a lovit serios, a fost loc și de zâmbete, de aplauze la un rever sau un voleu reușit.

"A fost distractiv la antrenament, încercăm să le facem pe toate mai amuzante ca să nu ne plictisim. Munca nu este ușoară dacă o faci încruntată, așa că am învățat să fiu mai relaxată și mai veselă.  Încerc să fiu mai relaxată din punct de vedere mental, pentru că și jocul îmi merge mai bine atunci", a spus Simona.

Românca va pleca peste o săptămână în Australia pentru a se pregăti la căldură, acomodându-se astfel mai bine la condițiile primului turneu de Mare Șlem, care debutează pe 18 ianuarie, la Melbourne. Înainte de asta, ea va juca la Shenzhen, în China, competiție International ce începe pe 1 ianuarie.

"Aștept să merg la pregătire, e prima oară când fac acest lucru, să plec mai devreme de acasă, să merg la căldură, să mă antrenez și sper să meargă mai bine decât anul trecut, să învăț mai multe ca să fiu mai solidă mental la anul. Trebuie să văd cum mă adaptez la turnee. Nu o să fie ușor. Întotdeauna primul turneu al anului este greu, ca să intri din nou în ritm"
Simona Halep

''Am avut o perioadă foarte lungă de pregătire și foarte intensă. Mă simt bine și sunt sănătoasă, ceea ce e cel mai important lucru. Sunt pregătită, mai bine ca anul trecut, și am încredere"
Simona Halep

"Eu cred că Simona a avut un an foarte bun în 2016 și pentru că la nivelul ei totul este judecat prin rezultate și Grand-Slam-uri, de aceea ne vom concentra în 2017 pe aceste turnee. Jobul meu este s-o învăț să se antreneze singură, deci nu să o antrenez efectiv, ci o învăț să se antreneze ca și când eu aș fi acolo când nu sunt"
Darren Cahill

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
timm
timm  •  09 Decembrie 2016, 16:55
Postat de ray51 pe 09 Decembrie 2016, 13:00

Revine Sharapova?

Va fi foarte greu pentru ea, nu a jucat de mult timp si a renuntat la medicamentele cu care avea rezultate. Sa vedem daca mai ajunge in Top 20 macar.

ray51
ray51  •  09 Decembrie 2016, 13:00

Revine Sharapova?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează