SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

FOTO și VIDEO Moment unic pe terenul de tenis » Gestul lui Zeballos după ce Djokovici l-a eliminat din competiție: "Horacio, bine jucat. Foarte original"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 13:18

Novak Djokovici a trecut fără emoții de argentinianul Horacio Zeballos, în optimile de finală ale turneului ATP de la Doha, scor 6-3/6-4, iar finalul de meci l-a pus pe sârb într-o ipostază inedită.

Înainte de a părăsi arena, Zeballos s-a oprit la scaunul lui Djokovici și l-a rugat să facă un selfie împreună.

"Trebuie să recunosc, să fac un selfie cu adversarul după meci e prima oară când mi se întâmplă. Deci, Horacio, bine jucat. Foarte original", a comentat Djokovici momentul.  

Argentinianul a publicat apoi fotografia pe contul personal de Twitter, alături de descrierea "Eeh scuze. Cred că am cel mai bun selfie al zilei. Marele Nole. Un geniu."

În vârstă de 31 de ani, Zeballos concurează mai ales în turneele ATP Challanger și probabil nu va mai avea multe oportunități de a juca împotriva lui Djokovici.

În următorul meci de la Doha, Djokovici, ocupantul locului al doilea în clasamentul ATP, va juca împotriva cehului Radek Stepanek.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  05 Ianuarie 2017, 15:11

Zeballos putea sa fie lejer jucator de top 80, poate chiar top 60, dar a ales in ultimii ani sa se concentreze pe dublu. Juca cu Schwank sau Cuevas daca-mi amintesc bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează