SPORTURI  »  TENIS  »  VACANŢĂ

FOTO Summer time » Starurile tenisului au profitat de zilele călduroase de vară pentru a se relaxa

Ana Ivanovici în Mallorca +5   FOTO
Ana Ivanovici în Mallorca

Articol de - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 21:07

Rafael Nadal a petrecut cîteva zile la Ibiza, Maria Şarapova a fost în Mexic, Ana Ivanovici în Mallorca, Roger Federer s-a deconectat în Alpii elveţieni, în timp ce Novak Djokovici s-a căsătorit în Muntenegru


O dată cu încheierea celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului, jucătorii de tenis au luat cu asalt plajele lumii. Pentru a se relaxa şi pentru a aduna energie pentru ultima parte a sezonului, care se va desfăşura pe hard. Rafael Nadal a preferat Ibiza, unde a fost fotografiat alături de cîţiva prieteni pe un yacht, vacanţa obişnuită pentru fostul lider mondial. Tot în Spania s-a descărcat de energiile negative şi Ana Ivanovici, care a mers în Mallorca.

Maria Şarapova şi iubitul său, Grigor Dimitrov, au mers în Mexic săptămîna trecută, iar acum sînt deja înapoi la antrenamente. Roger Federer îşi petrece vacanţa de vară în Alpii elveţieni. Însă pentru Novak Djokovici aceasta va rămîne o vară de neuitat. El s-a căsătorit cu Jelena Ristici, iubita sa din liceu, pe o insulă în Muntenegru.


Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
supersolo
supersolo  •  17 Iulie 2014, 22:08

Si Halep se odihneste la Constanta ....e la fel de sanatos ca oriunde in lume ...acasa ...odihna , prieteni ...muzica , plaja ...si tot ce inseamna vacanta ...crezi ca e mai diferit ca in Spania ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează