SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ȚIRIAC TROPHY

FOTO Tenis, zîmbete şi distracţie » Ilie Năstase, Andrei Pavel, Henri Leconte şi Mansour Bahrami au oferit multe clipe de amuzament

Articol de , - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 00:00

"Cele 4 stele pline de energie" s-au simţit minunat pe zgura Centralului de la Arenele BNR, într-un demonstrativ oferit de Enel.

Spectatorii s-au înghesuit ieri să-i vadă pe Ilie Năstase, Andrei Pavel, Mansour Bahrami şi Henri Leconte într-un spectacol lipsit de încrîncenare, presărat cu multe momente pe care de obicei nu le vezi pe terenul de tenis.

Comunicarea cu spectorii este un moment pe care toată lumea l-a apreciat. Nebunul Leconte şi-a făcut numărul, bufonul Bahrami i-a încîntat din nou, maestrul Năstase încă loveşte mingea cu îndemînare, chiar dacă pletele i-au încărunţit, iar Andrei Pavel  a fost responsabil cu alergatul.

"Ne bucurăm de fiecare dată să ne întoarcem la Bucureşti", a spus Mansour Bahrami, cel care i-a declarat iubire lui Ilie Năstase la conferinţa de presă dinaintea demonstrativului oferit de Enel.

Opera de artă din mijlocul oraşului

Proiectul City of Energy a pornit din nou la drum pentru al cincilea an şi a făcut-o de la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Enel România a iniţiat acest proiect cu scopul de a transforma oraşul în care trăim într-un loc plin de culoare şi de energie.

Primul post de transformare care a devenit o operă de artă modernă se află în centrul Bucureştiului, în Parcul Izvor. Pe cei patru pereţi au fost pictate imagini din istoria tenisului. Artistul care s-a ocupat de toată această poveste este Alex Baciu.

Năstase, Pavel, Bahrami şi Leconte au schimbat mingi cu  jucători îmbrăcaţi în echipamente de tenis specifice secolului trecut pentru a inaugura această operă de artă modernă.

I-au luat cu asalt pe Begu şi pe Tecău

La Kids' Day oferit de Gazeta Sporturilor, cei mici au avut parte de multe surprize. Mai întîi, un celebru jongler le-a arătat copiilor cîteva trucuri cu mingile de tenis, i-a implicat în jocuri şi i-a pus să se distreze, apoi a urmat partea serioasă, în care au simţit pe propria piele cum e să te afli pe acelaşi teren cu jucători profesionişti.

Irina Begu şi Horia Tecău s-au pus la mintea lor şi au schimbat cîteva mingi cu ei. "Întotdeauna vin cu plăcere la astfel de acţiuni, e minunat să vezi bucuria din ochii lor", a spus Irina Begu. "Îmi aduc aminte de perioada în care eram şi eu ca ei şi îmi doream să mă întîlnesc cu jucătorii profesionişti", a spus şi Horia.

Pentru trofeu

Marius Copil şi Adrian Ungur luptă azi, de la ora 12:00, pentru trofeul de la BRD Năstase-Ţiriac Tophy. Ei pot păstra pentru al patrulea an consecutiv cupele la Bucureşti, după ce Horia Tecău a cîştgat în ediţiile precedente alături de trei parteneri diferiţi.

"Nu ne aşteptam să ajungem pînă aici, dar nici adversarii noştri", a spus Adrian Ungur. Ei se vor duela cu perechea americano-neozeelandeză Nicholas Monroe şi Artem Sitak. Ieri, ei au jucat doar un game cu dublul  Bolelli/Darcis, asta pentru că belgianul a suferit o accidentare la încheietură.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  26 Aprilie 2015, 11:56

Bârfe, șmenuri , șușanea !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează