SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

FOTO Zgură şi soare » Acestea a fost ingredientele celei de-a doua zile de calificări

Tablou cu cer, nori pufoşi şi zgură la BRD Trophy // Foto: Raed Krishan +4   FOTO
Tablou cu cer, nori pufoşi şi zgură la BRD Trophy // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 23:50

Astăzi se încheie calificările, dar încep şi meciurile de pe tablourile principale de la BRD Trophy Tenis. Mingi uriaşe, flori, copii şi părinţi, meciuri din preliminarii, jucători antrenîndu-se, apă, o gură de cafea, aşa a arătat ziua de ieri la Arenele BNR.

Chiar dacă ziua a început cu vestea rea a accidentării lui Jurgen Melzer, lucrurile au devenit zîmbitoare pe parcurs. A fost soare, meciurile din calificări au curs lin, lumea a început să fie tot mai numeroasă în tribune. Din păcate, jucătorii români au părăsit tabloul preliminariilor, iar astăzi rămîn să se bată pentru cele patru locuri care duc pe grila principală doi italieni, un german, un francez, un estonian, un croat, un canadian şi un ungur.

Tot azi pornesc şi întîlnirile de pe tabloul mare. Vor fi meciuri interesante, în special Jeremy Chardy-Potito Starace şi Xavier Malisse-Grigor Dimitrov. Chardy e favorit 9, iar Lukasz Kubot, care îl va întîlni pe Gabriel Moraru în primul meci de pe Central, cap de serie 7. Va juca şi Marius Copil, dar la dublu, alături de germanul Alexander Waske, cel cu care Andrei Pavel a ajuns în semifinale la Roland Garros în 2006.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează