SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // Horia Tecău, mesaj pentru echipa de Fed Cup și Florin Segărceanu: „Noi, restul, ce hotărâm să facem?”

Simona Halep salută echipa României de Fed Cup // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep salută echipa României de Fed Cup // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 17:24

România a pierdut semifinala Fed Cup cu Franța, scor 2-3. Horia Tecău, 34 de ani, locul 25 ATP la dublu, a avut un mesaj pentru jucătoarele României.

  • Rezultatele zilei decisive: Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Horia Tecău, unul dintre cei mai importanți componenți din echipa de Cupa Davis a României, a avut un mesaj emoționant pentru jucătoare. Acesta a lăudat atitudinea echipei, dar și pe antrenorul Florin Segărceanu.

„Ce am văzut în weekend la Rouen a fost mai mult decât tenis... A fost suflet, pasiune, atitudine, dăruire, asumare, responsabilitate. Asta este deja o mare victorie!

Ca sportiv, sunt inspirat de dăruirea acestei echipe, de efortul Simonei, care și-a luat rolul de lider si a luptat cu tot ce a avut! De efortul întregii echipe! Antrenorul din mine e inspirat de calmitatea, asumarea și prezența lui Florin Segărceanu! Ce echipă a format!

Unele înlocuite, altele accidentate, trăind momentul și susținându-se până la capăt. Își doreau să fie acolo una pentru cealaltă. Mare lucru! Și, nu în ultimul rând, ca suporter, am fost inspirat de susținerea neobosită, necondiționată a unui grup de suporteri «uriași», la Rouen și peste tot în lume. Ați ridicat standardul!

Noi, restul, ce hotărâm să facem? Ce luăm din această experiență? Cu ce atitudine continuăm? E doar alegerea noastră!”, a fost mesajul postat de Tecău pe Facebook.

Vezi și: 

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 3-2 // VIDEO + FOTO Planul de maestru prin care Julien Benneteau a scos-o pe Simona Halep din ritm! L-a dezvăluit abia acum

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
marius.bxl
marius.bxl  •  23 Aprilie 2019, 08:23

Segarceanu zici ça juca intrun film mut si pe post de aplaudac platit de halep.halal antrenor .ala al frantuzoaicelor le incuraja vorbea cu ele le explica ce trebuie sa faca ,asta al nostru dormea .sau nu avea curaj

zagna
zagna  •  23 Aprilie 2019, 08:19

Segarceanu a pierdut meciul ! Pe langa Simona, dublul Begu-Niculescu putea sa puncteze, iar el a a distrus acest cuplu bine sudat...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Aprilie 2019, 01:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează