SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // VIDEO Simona Halep, emoționată după victoria cu Mladenovic: „A fost greu să mă controlez!”

FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 18:16

Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct în confruntarea din Fed Cup cu Franța, de la Rouen. Românca a învins-o pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1. Românca și-a ținut cu greu emoțiile în frâu la final.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

Mihaela Buzărnescu - Caroline Garcia e liveTEXT AICI!

„A fost un meci dificil, pentru că am avut emoţii, este întotdeauna greu să joc pentru ţară, dar mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig. Cu aşa public este greu să renunţi şi să pierzi, le mulţumesc foarte mult pentru că au venit şi pot să spun că au dominat sala astăzi.

Terenul a fost un pic greu, a fost puţin ud şi a fost foarte greu să termin punctele, dar şi ea are un joc dificil, chiar dacă nu a mai câştigat atât de mult în ultima perioadă este o jucătoare foarte bună, schimbă ritmul foarte des şi nu a fost uşor să-mi găsesc ritmul meu. Dar spre final am reuşit să domin eu mai mult şi să găsesc eu ritmul şi să joc ceea ce trebuia să joc. A fost greu să-mi controlez emoţiile la început, dar a fost bine pe final şi asta e tot ce contează”, a declarat Halep.

 

Vezi și: 

Franța - România, duel tare și în tribune » Scenografiile afișate la startul semifinalei FED Cup

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Aprilie 2019, 18:37

Asta e problema Simonei, ca nu se paote controla, e labila psihic. fara aceasta carenta psihica nu cred ca ar avea adversar in circuit. dovada ca dupa ce s-a linistit, a sters pe jos cu adversara pe care o bagase de 3 ori in meci pana la 3-3.

103179470776675
Sabin Ellak  •  20 Aprilie 2019, 17:44

Maine va fi greu.....acum a fost destul de usor...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close