SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

GALERIE FOTO Surpriză uriașă după meciul Irinei Begu de la FED Cup! Ilie Năstase a intrat în baza Tenis Club IDU » Ce i-a spus reporterului GSP

FOTO: Ștefan Constantin +7   FOTO
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de , - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 15:42

Imediat după finalul meciului decisiv cu Marea Britanie, câștigat de Irina Begu în fața lui Heather Watson, scor 6-4, 7-5, Ilie Năstase a ajuns la baza Tenis Club IDU.

Nu i s-a cerut nici un fel de bilet sau acreditare la intrare, însă acesta nu s-a îndreptat spre arena de joc, ci s-a dus glonț spre restaurantul din complex.

Jurnaliștii englezi au fost foarte deranjați pentru faptul că l-au văzut pe Năstase în complex și imediat l-au luat la întrebări pe președintele FRT, George Cosac.  

Acesta le-a explicat acestora că va lua masa la restaurant alături de Ilie Năstase, însă nu vede vreo problemă mai ales că ITF nu a trimis nici o hârtie scrisă în care să i se interzică acest lucru căpitanului nejucător al României. 

"Nu ştiu nimic de vreo măsură drastică. Nu avem nimic scris, doar ceva verbal. Am cerut să se prezinte ceva scris. Văd că cei de la ITF evită să scrie ceva".

Întrebat de reporterul GSP dacă este o victorie frumoasă, Ilie Năstase s-a rezumat să răspundă sec: "Nu știu pentru că nu e a mea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
mvradulescu
mvradulescu  •  24 Aprilie 2017, 08:10

D-le Năstase, v-am respectat de când vă stiu și de când mă știu ! După poziția fermă în părivința „fițelor” britanice, respectul meu s-a dublat ! Măcar de ar înțelege și alți conaționali că „politica struțului” folosită adesea ce cei ce ne reprezintă, nu e benefică pentru spiritul național !!!

idi53
idi53  •  23 Aprilie 2017, 21:56

Ce-am ajuns!Ca englezii sa faca legea in Romania!Nastase ,un mare campion nu avea voie sa manance la masa cu Cosac?Meciul se terminase si nu vad care a fost problema ca Ilie sa mearga la un club de tenis?Englezii sunt niste frustati!A si ei au zis Pa Europa!

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Aprilie 2017, 20:47
Postat de ge0x pe 23 Aprilie 2017, 19:53

Daca nu era lovitura de stat din 89 Romania era acum putere europeana, ca sa nu zic mondiala. Faceau multi plecaciuni in fata noastra***

Romania putere ? Europeana ? Gorbaciov l-a criticat pe Ceausescu intre patru ochi ca a facut comunismul de rusine. Ceausescu a scos armata in strada cu echipament de razboi.Contra propriului popor. La Timisoara cei de acolo in frunte cu Postelnicu si Guse au scos in prima seara armata fara gloante. Ceausescu i-a certat. De unde apar cei ca tine? Romania ar fi devenit un fel de Coree .Ca cea de Nord. Nu s-a putut .Cum necum ,suntem totusi in Europa.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează