SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Garbine Muguruza a fost din nou aproape de a trece de Serena Williams, însă liderul WTA a avut o revenire de senzaţie şi s-a impus

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 09:21

Serena Williams s-a calificat greu în sferturile de finală de la Australian Open după ce a trecut în 3 seturi de Garbine Muguruza. 

Jucătoarea din Spania a cîştigat rapid primul set, scor 6-2. A fost al 3-lea set consecutiv pe care favorita numărul 24 l-a luat în faţa liderului WTA.

Ultimul meci direct dintre cele două de la Roland Garros a fost pierdut de Serena surprinzător, 6-2, 6-2.

De această dată nu s-a mai repetat scenariul de atunci, iar americanca s-a calificat după ce a cîştigat următoarele două seturi, 6-3, 6-2.

Astfel, Serena şi-a depăşit performanţa de anul trecut, cînd a fost eliminată în optimile de finală, iar acum e sigură că nu va mai putea fi depăşită de Simona Halep în clasament, ci doar de Şarapova.

Pentru ca rusoaica să treacă pe primul loc este nevoie de o eliminare a Serenei în turul următor, unde va da peste finalista de anul trecut de la Australian Open, Dominika Cibulkova, iar Maria Şarapova trebuie să joace finala.

Serena este sigură că îşi va păstra poziţia dacă se va califica în finală, chiar dacă ar pierde-o în faţa Şarapovei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează