SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Germania fără Kerber » Adversarele din Cupa Fed au ajuns la Cluj

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2016 00:00

Echipa Germaniei a ajuns ieri la Cluj-Napoca, iar jucătoarea lor numărul unu li se va alătura în cursul acestei săptămâni.

Presa din Germania susține că participarea lui Angelique Kerber la întâlnirea de Cupa Fed cu România nu este pusă în pericol. A treia jucătoare a lumii s-a retras săptămâna trecută din semifinala turneului de la Charleston din cauza unor probleme medicale. "A fost vorba doar de epuizare", a detaliat ieri Barbara Ritner, căpitanul nejucător al Germaniei.

Nemțoaicele au plecat ieri din Munchen fără Angelique Kerber, dar ea urmează să se alăture echipei la Cluj-Napoca în cursul acestei săptămâni. La fel ca și Irina Begu, care nu a putut să fie alături de coechipierele sale care au ajuns duminică seară. Ambele jucătoare au participat la turneul de la Charleston.

Întâlnirea dintre România și Germania se joacă pe zgură indoor pe 16 și 17 aprilie și contează pentru rămânerea în Grupa Mondială. Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru le vor înfrunta pe Angelique Kerber, Andrea Petkovic, Julia Goerges și Annika Beck.

"E o misiune dificilă"

Steffi Graf a acordat un interviu pentru site-ul Federației Germane de Tenis în care a vorbit și despre întâlnirea de la Cluj-Napoca. "Fetele au o misiune dificilă. Sper din tot sufletul că ele vor fi învingătoare. Barbara Rittner are experiența necesară să le conducă în această întâlnire grea. Să privim pozitiv înainte", a spus deținătoarea a 22 de trofee de Mare Șlem.

Ea a mai fost întrebată și dacă va urmări meciurile. "Dacă nu e prea mare diferența de fus orar cu siguranță o să mă uit, așa cum am făcut și în trecut".

Atât Simona Halep, cât și Angelique Kerber au efectuat stagii de pregătire în acest an în compania fostei mare jucătoare de tenis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close