SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Gest superb al Simonei Halep » Ce va face înainte de turneul de la Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 12:09

Simona Halep, locul 1 WTA, a decis să participe la un eveniment caritabil în Madrid.

Pe 3 mai, înainte de turneul de la Madrid, Simona Halep va participa la evenimentul "Mutua Charity Manolo Santana". Partida se va disputa pe terenul central din complexul de la Madrid. Încasările acestui eveniment vor fi donate în scopuri caritabile, pentru lupta împotriva violenței domestice. 

"În Madrid mă simt mereu ca acasa. Va fi o mare onoare să particip la un eveniment care-i poartă numele lui Santana. A fost un pionier, o mare persoană și este directorul turneului meu preferat", a declarat Simona Halep, potrivit spaniolilor de la El Periodista.

Formatul turneului va fi unul atractiv anunță spaniolii. Vor fi două echipe formate din doi jucători și două jucătoare, care se vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

"Mă entuziasmează ideea ca evenimentul să poarte numele meu și să se joace pe terenul central. Formatul competiției va fi un succes. Sunt sigur că publicul va umple tribunele pentru a lupta pentru o cauza așa importantă" Manolo Santana

Și Feliciano Lopez a spus că ar vrea participe la acest eveniment. Turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac, se va desfășura în perioada 4-13 mai.

  • Spaniolul Manolo Santana, 79 de ani, este fost lider ATP și deținător a patru turnee de Grand Slam, în anii '60. A câștigat Roland Garros de două ori, în 1961 și 1964, Wimbledon, în 1965, și US Open, în 1965.

Simona Halep a participiat la Miami la un eveniment caritabil, cu Serena Williams, Nick Kyrgios și Frances Tiafoe. Vezi AICI fotografii și video

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
831709840320052
Ba Banu  •  21 Martie 2018, 16:53

felicitari pentru simona, ca se implica in cauze importante; pe langa persoanele cu autism, violenta domestica e iarasi o cauza demna de sprijinit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează