SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Gilles Simon: "Joc cu Monfils de la 12 ani, va fi un meci special pentru amîndoi"

Articol de - Publicat sambata, 24 ianuarie 2009 00:00

Francezul Gilles Simon s-a calificat în această dimineaţă în optimile turneului Australian Open, după ce a trecut de croatul Mario Ancici în doar trei seturi, 7-6(2) 6-4 6-2.

Simon a debutat în forţă, reuşind breakul încă din cel de-al doilea game al partidei, dar croatul a reuşit să revină în set  şi a dus primul act în tie-break, acolo unde s-a impus francezul cu 7-2. În următoarele două seturi, Ancici nu a mai reuşit să îl ţină în frîu pe Simon, care s-a impus şi în ultimele două părţi cu 6-4 şi 6-2.

"Va fi greu să îl înving pe Monfils, pentru că el nu prea face greşeli. În plus, returnează foarte bine servele puternice. Nu va fi uşor, dar îl cunosc foarte bine. Va fi un meci foarte special pentru amîndoi, e prima dată cînd ne întîlnim în turnee şi nu ştiu la ce să mă aştept. Prima dată cînd am jucat cu Gael aveam 12 ani. Ne-am antrenat mult împreună, aşa că va fi un meci greu", a spus Gilles Simon.

În optimi, Simon îl va întîlni pe compatriotul său, Gael Monfils. Acesta a trecut în turul de trei de ibericul Nicolas Almagro cu scorul de 6-4 6-3 7-5.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  24 Ianuarie 2009, 19:09

ce meci va fi ... mi-e foarte greu sa dau un pronostic.. Ramane de vazut... :)

 •  24 Ianuarie 2009, 13:05

craitoiu e cel mai tare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close