SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Glamour înainte de iarbă » Vedetele din circuitul feminin au participat joi seară la petrecerea tradiţională dinainte de Wimbledon

Maria Șarapova,
strălucitoare ca
întotdeauna +2   FOTO
Maria Șarapova, strălucitoare ca întotdeauna

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 23 iunie 2012 10:43

Şarapova, Na Li, Wozniacki, Kvitova, Ivanovici, Radwanska, Cîrstea au purtat creaţii ale designerilor britanici la Kensington Roof Gardens


În centrul Londrei, pe acoperiş, printre flori şi vegetaţie abundentă, vedetele din circuitul feminin şi-au etalat ţinutele elegante. Covorul roşu a fost înlocuit cu unul verde, doar la Wimbledon se joacă pe iarbă. Maria Şarapova, liderul mondial, a vrut să fie şi mai aproape de terenuri alegînd o rochie albă a designerului britanic Antonio Berardi. WTA a semnat în urmă cu doi ani un partenariat cu Institutul de Modă Britanic, de aceea o mare parte dintre jucătoare au purtat la petrecere creaţii ale designerilor autohtoni. "Îmi place să fiu la Londra, iubesc energia acestui oraş", a spus Şarapova. Rusoaica s-a impus la Roland Garros, completîndu-şi astfel Marele Şlem al carierei, şi va juca la Londra din postura de primă favorită la cîştigarea turneului. Primul trofeu de Grand Slam al Şarapovei a fost Wimbledonul, în 2004, cînd avea doar 17 ani.

Pe covorul verde s-au mai prezentat Serena Williams, care a ales o rochie Burberry, Petra Kvitova, care a purtat o ţinută Alexander McQueen, Agnieszka Radwanska, care s-a îmbrăcat de la Mulberry, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovici, Na Li. Printre jucătoarele ce au "petrecut" înainte de începerea turneului a fost şi românca Sorana Cîrstea, care a purtat o rochie a casei de modă Alexander McQueen. Turneul de la Londra începe luni.

Şi-au aflat adversarii
Turneul de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, debutează luni. Ieri, la Londra, a avut loc tragerea la sorţi a tabloului feminin şi a celui masculin. România va avea 7 reprezentanţi pe cele două tablouri. Adrian Ungur la masculin şi Monica Niculescu, Edina Gallovits-Hall, Sorana Cîrstea, Alexandra Cadanţu, Simona Halep şi Irina Begu.

Masculin
Adrian Ungur-Lukas Lacko (Svk)
Feminin
Monica Niculescu (29)-Stephanie Foretz Gacon (Fra)
Edina Galovits-Hall-Silvia Soler Espinosa (Spa)
Sorana Cîrstea-Pauline Parmentier (Fra)
Alexandra Cadanţu-Maria Kirilenko (Rus,17)
Simona Halep-Anabel Medina Garrigues (Spa, 26)
Irina Begu-Romina Oprandi (Elv)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează