SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Guido Pella s-a atașat de România: "Îmi place zgura de aici"

Articol de , - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 00:00

Guido Pella, favorit 6, a avut un meci complicat cu semifinalistul de anul trecut, spaniolul Daniel Gimeno-Traver, pe care l-a câștigat în trei seturi, 6-1, 3-6, 6-2.

"Am început bine, apoi, în partea a doua, el și-a ridicat nivelul, dar în final mi-am recuperat energia și loviturile", a spus argentinianul, care se află pentru prima dată în România.

"Îmi place zgura de aici. Oricum, pentru noi e frumos să venim în Europa, să jucăm aceste turnee", a adăugat el. În sferturile de finală, Pella îl va întâlni pe Guillermo Garcia-Lopez.

Cei doi s-au mai înfruntat în 2014, la Buenos Aires, și s-a impus atunci sud-americanul. "Acel meci face parte din trecut. Acum e ceva nou, dar, evaluând un pic actualitatea, el este în momentul cel mai bun al carierei, de aceea cred că va fi foarte difici", a explicat Garcia-Lopez.

"E stângaci, incomod pentru un dreptaci, mai ales că are reverul cu o mână, ca mine. Va fi greu din toate punctele de vedere, şi mental şi fizic, vor fi schimburi lungi de mingi. Cel care va fi cel mai tare din punct de vedere al mentalului, acela va câștiga", a decretat spaniolul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează