SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Halep a aflat cu cine joacă la Wuhan » Tablou complicat pentru româncă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 13:12

Simona Halep (2 WTA) și-a aflat astăzi posibila adversară din turul II al turneului Premier 5 de la Wuhan (China), care va începe duminică.

Românca va avea primul tur liber și va debuta în turul secund cu învingătoarea partidei dintre Daria Kasatkina (32 WTA) și Alison Riske (49 WTA).  

Simona se află pe același sfert de tablou cu Angelique Kerber și Dominika Cibulkova și pe aceeași jumătate cu Caroline Wozniacki, Madison Keys și Svetlana Kuznețova.

Pe lângă Halep, la start vor mai lua parte alte nume grele, precum Garbine Muguruza, noul lider mondial, Karolina Pliskova, Caroline Wozniacki, Johanna Konta, Jelena Ostapenko, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Kristina Mladenovici sau proaspăta câştigătoare de la US Open, Sloane Stephens.

  • Turneul de la Wuhan se va desfășura în perioada 24 - 30 septembrie și va fi în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  23 Septembrie 2017, 01:28
Postat de whiteredarad pe 22 Septembrie 2017, 16:02

Fiti corecti, pe jumatatea cealalta cu Ostapenco, cu Kvitova, Radwanska, Muguruza, Kerber si Konta era ...mult mai greu. Turneu greu, pe care nu o vad pe Halep, castigandu-l. Bine ar fi sa gresesc, dar deja nu mai mi-e clar cine o antreneaza Cahhil sau Pavel, cui i-ar reveni raspunderea sa o determine sa aiba un serviciu....ca pe vremea lui Fissette ! Azi Halep joaca cu prea mult lift, cu prea rare " winners", o da mult pe centru, voleul este asa si asa, iar serviciul....Calcaiul lui Achile. Greu de progresat ...asa !

vezi, asa se intampla cand citesti doar jumatati de stiri si apoi vrei neaparat sa scrii si tu ceva. Cahill o insoteste la anumite turnee, au un acord semnat intre ei, mi se pare normal sa nu te anunte pe tine, iar Pavel o antreneaza in rom si o insoteste la restul turneelor. vezi, e chiar simplu... serviciul a fost din totdeauna o problema, nu a fost mai bun cu Fisette, iar progresele se vad, dar trebuie sa te mai uiti si la meciurile ei din cand in cand. daca doar citesti pe net, ramai cu ce citesti pe net. de gramatica nu mai zic nimica, desi nu strica sa mai vezi structura frazei putin. :)

magura
magura  •  23 Septembrie 2017, 00:45

CITAT: "Simona Halep (2 WTA) și-a aflat astăzi posibila adversară din turul II al turneului Premier 5 de la Wuhan (China), care va începe duminică." Cum adica SI-A AFLAT ASTAZI POSIBILA ADVERSARA? Pai ori SI-A AFLAT ADVERSARA, ori nu stie sigur cu cine va juca? Ori si-a aflat adversara, ori este POSIBIL sa joace cu... ?

mere_acre
mere_acre  •  22 Septembrie 2017, 16:25

succes, Simona !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează