SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Halep a oferit răspunsul zilei după meciul cu Begu de la dublu: "Banii de cumpărături îmi plac cel mai mult"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 21:22

Simona Halep și Irina Begu au făcut pereche în proba de dublu a turneului WTA de la Madrid și au ajuns până în semifinale, unde se vor duela cu Timea Babos și Andrea Hlavackova.

Halep a dezvăluit că decizia de a participa în proba de dublu a luat-o după consultări avute cu Darren Cahill, dar nu va juca alături de Begu și la turneul de la Roma.

"L-am întrebat pe Darren dacă ar fi bine să joc, pentru că eram nehotărâtă. Mi-a răspuns că ar fi bine să joc câteva meciuri. Nu suntem partenere de dublu obişnuite.

Suntem colege şi prietene. Ne-am propus să jucăm împreună în această săptămână. La Roma nu voi mai juca la dublu. Ea ştie asta, nu este o noutate", a spus Simona Halep.

Aceasta a oferit răspunsul zilei, în momentul în care a fost întrebată ce îi place cel mai mult când joacă în proba de dublu. Întrebată ce îi place cel mai mult la dublu, Halep a răspuns glumind: "Banii de cumpărături".

Simona Halep este calificată în semifinale și în turneul de simplu, după ce a învins-o pe americanca Coco Vandeweghe, după un meci-fulger.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
americanu197
americanu197  •  12 Mai 2017, 17:22

decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos... dar anti-romanesc

timm
timm  •  11 Mai 2017, 23:49

Felicitari Halep. Nu ar fi rau sa castigi si la simplu si la dublu alaturi de Begu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează