SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Halep a vorbit despre primul meci la Roland Garros și explică de ce a fost nervoasă: "M-am protejat"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 13:48

Românca Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat în turul II de la Roland Garros, după ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, locul 89 WTA, scor 6-2, 6-3.

La conferința de presă de după meci, Simona a vorbit despre jocul ei și despre accidentarea suferită în finala turneului de la Roma.

"A fost o zi bună pentru mine. Cred ca puteam să am un forehand mai bun, puțin mai puternic. Poate că m-am și protejat puțin. Am fost puțin nervoasa din cauză că am schimbat terenul. Niciodată nu e ușor în această situație. Cred că m-am descurcat bine. Consider că am servit destul de bine după primele game-uri.

În setul secund Jana și-a revenit și a lovit mai puternic. Dar eu am fost puternică pe picioare. Consider că am făcut un meci foarte bun. Nu e ușor să joci împotriva Janei, mai ale că am pierdut la Wimbledon cu ea", a spus Halep la conferință de presă.

  • În turul următor, Halep se va duela cu nemțoaica Tatjana Maria (29 de ani, 102 WTA), partida urmând să aibă loc joi. Ora nu a fost încă stabilită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gilos
gilos  •  31 Mai 2017, 16:09

Hai Simona !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close