SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP LIDER MONDIAL

Halep dezvăluie cine e singura jucătoare din circuit cu care nu vorbește și ce glumă de pe net la adresa ei a amuzat-o

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 21:33

Într-un dialog lejer cu Simona Halep realizat de TVR înaintea turneului WTA de la Beijing, însă difuzat în ziua în care tenismena a devenit lider mondial, românca a vorbit despre jucătoarele care i-au pus cele mai mari probleme, dar a făcut și o serie de dezvăluiri legate de viața personală.

"Nu am avut niciodată un complex față de Sharapova, pur și simplu nu-mi place stilul ei de joc. Cu Lucici-Baroni mi-e greu să joc. Îmi place să joc împotriva Carlei Suarez Navarro. Sharapova e singura jucătoare cu care nu am vorbit niciodată. Dar ea nu vorbește cu nimeni", a povestit Simona pentru TVR.

Halep s-a arătat amuzată de o glumă care a circulat pe internet în urma numeroaselor ocazii de a deveni lider mondial, pe care le-a ratat în acest an.  "A fost o glumă pe internet în ultimele luni, că locul 1 s-a tot schimbat, dar locul 2 a rămas același".

Simona Halep a mai jucat de trei ori în acest an pentru a deveni ocupanta primului loc: în finala de la Roland Garros, pierdută cu Jelena Ostapenko, în sferturile de finală de la Wimbledon, când a fost învinsă de Johanna Konta și în finala de la Cincinnati, când a pierdut cu Garbine Muguruza.

Ce a mai spus Halep în interviul TVR: 

"Eu am avut probleme la coloană după 2008. Nu mă mai puteam mișca, am fost în Germania, la un doctor român și el m-a sfătuit să fac această operație. Am vrut să o fac pe loc, dar mi-a fost frică așa că am amânat-o pentru 6 sau 7 luni" Simona Halep, despre operația de micșorare a sânilor

"Multă lume m-a întrebat cum de reușește România să aducă atât de multe fete în Top 50. La un moment dat cred că am fost 7 în top 100. Consider că faptul că nu avem o școală propriu-zisă de tenis și susținere financiară ne face să muncim mai mult" Simona Halep, despre succesul româncelor în circuitul WTA

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (179)
bulletproof
bulletproof  •  08 Octombrie 2017, 21:17

Între halep si Sharapova este o diferenta ca de la cer, la pământ. !!! Cei care spun ca MaSha a jucat, cum a jucat, inainte de suspendare, adică perfect, datorită Meldoniumului, sunt niște ... fraieri ! Acest supliment, de fapt, nu este un anabolizant, sau 'dopant' !!!

diana_klausenburg_steaua
diana_klausenburg_steaua  •  08 Octombrie 2017, 11:23
Postat de tihi pe 08 Octombrie 2017, 10:45

Nu stilul Sharapovei este problema,find una dintr cele mai bune din lume,ci faptul,ca Sharapova este mult peste nivelul lui Halep !!Vorbesc istoricul jocurilor,clasamentele si meciurile directe (7-1).Nu exista nici o alta explicatie logica.

***,ai auzit in viata ta jalnica de Meldonium? Despre dopaj ai auzit,***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Octombrie 2017, 11:18

felicitari simona! succes in finala! gura mica contestatarilor mai ales lui iosiv vs 1000 de conturi

Vezi toate comentariile (179)
Comentează